«Κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook – «Εξαφανίστε» τα ίχνη σας με μόλις δυο βήματα

Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε...

Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)


Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)


Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.

«Κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook – «Εξαφανίστε» τα ίχνη σας με μόλις δυο βήματα «Κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook – «Εξαφανίστε» τα ίχνη σας με μόλις δυο βήματα Reviewed by pistepseto.net on 7:26:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια