ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ - Μεγαλη προσοχη στο δρομο γιατι κυκλοφορει αναμεσα μαςΗ νεαρή γυναίκα βγήκε από το σπίτι της και λίγο αργότερα αντίκρισε εικόνες που θα θυμάται για καιρό.

Πρωί πρωί εμφανίσθηκε ξανά, ο αμίλητος Eπιδειξίας που αυτή τη φορά τρόμαξε Λαρισαία την ώρα που έφευγε από το σπίτι της προκειμένου να πάει στη δουλειά της.

Ο νεαρός σε ηλικία Eπιδειξίας, όπως τον περιγράφουν οι τέσσερις συνολικά γυναίκες που έτυχαν να τον συναντήσουν στις 07.00 χθες το πρωί (28-03-2016) έδειξε τα κάλλη του σε ανύποπτη Λαρισαία που βγήκε από το σπίτι της για να πάει στην εργασία της σε κεντρική διασταύρωση της πόλης.

Ο Eπιδειξίας, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να γίνεται αντιληπτός ακολουθεί τις ανυποψίαστες γυναίκες τις οποίες και αιφνιδιάζει αφού αρχικά κατεβάζει το παντελόνι του μπροστά τους και στη συνέχεια επιδεικνύει τα γενvητικά του όργαvα.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ - Μεγαλη προσοχη στο δρομο γιατι κυκλοφορει αναμεσα μας ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ - Μεγαλη προσοχη στο δρομο γιατι κυκλοφορει αναμεσα μας Reviewed by pistepseto.net on 3:01:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια