Εικόνα-σοκ:Εξαρτημένοι οδηγοί με παιδί στο πίσω κάθισμαΣοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλούν δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η αστυνομία του Οχάιο - Δείτε γιατί.

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλούν δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η αστυνομία του Οχάιο.

Σε αυτές φαίνονται δύο άτομα, λιπόθυμα στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου τους, έπειτα από χρήση ηρωίνης, όπως επισημαίνει η σχετική ενημέρωση των αρχών του Οχάιο.

Ομως αυτό που έκανε τις φωτογραίες viral στα social media, είναι το γεγονός ότι στο πίσω κάθισμα βρίσκεται το μόλις 4 ετών παιδί τους!Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, περιπολικό σταμάτησε το αυτοκίνητο των δύο ηρωινομανών την Πέμπτη το πρωί, όταν παρατήρησε ότι ο οδηγός έκανε ζικ-ζακ στον δρόμο, πλησιάζοντας μάλιστα επικίνδυνα ένα σχολικό λεωφορείο. Όταν οι δύο αστυνομικοί κατέβηκαν και κοίταξαν μέσα στο όχημα έμειναν άφωνοι, αφού αντίκρισαν τον 47χρονο οδηγό και την 50χρονη σύζυγό του, η οποία καθόταν δίπλα του, να πασχίζουν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά. Στο πίσω κάθισμα καθόταν αμέριμνος ο μόλις 4 ετών γιός τους.Λίγα λεπτά αργότερα και περιμένοντας το ασθενοφόρο που κάλεσαν οι αστυνομικοί για να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες, οι γονείς του παιδιού λιποθύμησαν στις θέσεις τους, αφήνοντας το παιδί τους να κλαίει στο πίσω κάθισμα.

Εικόνα-σοκ:Εξαρτημένοι οδηγοί με παιδί στο πίσω κάθισμα Εικόνα-σοκ:Εξαρτημένοι οδηγοί με παιδί στο πίσω κάθισμα Reviewed by pistepseto.net on 1:06:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια