Νέο βίντεο με τα OPΓΙA τουριστών στην Αγία ΝάπαΗ κυπριακή αστυνομία προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση και σε συνεργασία με την τουριστική βιομηχανία, να βελτιώσει την εικόνα που τα τελευταία χρόνια έχει διαμορφωθεί για την Αγία Νάπα.

Σeξ, Eρωτικά παιχνίδια, άφθονο αλκοόλ και oργια. Αυτό είναι το σκηνικό που επικρατεί και φέτος το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα της Κύπρου η οποία έχει κατακλυστεί από χιλιάδες τουρίστες -κυρίως Βρετανούς και Ρώσους- που κάθε βράδυ ξεσαλώνουν στο κυπριακό θέρετρο.

Στα oργια στην Αγία Νάπα αναφέρεται εκτενώς σε νέο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Mirror» η οποία δίνει στη δημοσιότητα και ένα «σοκαριστικό» -όπως το χαρακτηρίζει- βίντεο με πρωταγωνιστές μεθυσμένους τουρίστες.


Στο υλικό που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η «Mirror» απεικονίζονται νεαροί άντρες και γυναίκες να επιδίδονται σε Eρωτικά παιχνίδια σε δημόσιους χώρους.

Το κατάστημα, στο οποίο τραβήχτηκε το παρακάτω υλικό, χαρακτηρίζεται από τους τουρίστες ως ένα από τα πιο «τρελά και χαοτικά μέρη» στην Αγία Νάπα. Όπως τονίζει η «Mirror», παραδοσιακά στην Αγία Νάπα οι πελάτες-τουρίστες δέχονται προσκλήσεις για πάρτι σε κλαμπ της περιοχής στα οποία «ενθαρρύνονται να καταναλώσουν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και να παίξουν με αυτό».Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο γι' αυτό η κυπριακή αστυνομία προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση και σε συνεργασία με την τουριστική βιομηχανία, να βελτιώσει την εικόνα που τα τελευταία χρόνια έχει διαμορφωθεί για την Αγία Νάπα, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες εικόνες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Νέο βίντεο με τα OPΓΙA τουριστών στην Αγία Νάπα Νέο βίντεο με τα OPΓΙA τουριστών στην Αγία Νάπα Reviewed by pistepseto.net on 5:33:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια