Σοκ στην Πάτρα: Oργιάζουν οι 40αρες νοικοκυρές - Γίνονται ιερόδoυλες ακόμα και για 20 ευρώ ώστε να επιβιώσουνΕδώ και μερικά χρόνια πολλά από τα ροζ στέκια που κάποτε ανήκαν σε επαγγελματίες πόρvες έχουν περάσει στα χέρια «νοικοκυρών» που με το πρώτο φως του ήλιου και προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, αυτό της ιερόδoυλης.


Χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από τον νόμο έγγραφα… αρκετές κυρίες υπεράνω υποψίας πουλάνε το κoρμί τους έναντι λίγων μόνο ευρώ και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!Οι σύγχρονες ιερόδoυλες και στην Πάτρα, φαίνεται πως είναι νοικοκυρές, οι οποίες για μερικά χρήματα πουλάνε το κoρμί τους. Μέχρι και στην Πλατεία Όλγας υπάρχει γυναίκα που κάνει πιάtσα, ενώ «oργιάζουν» μερικά σπίτια στα Ζαρουχλέϊκα και την Ταραμπούρα.

Με είκοσι ευρώ βρίσκεις εύκολα γυναίκα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις (μετά από παζάρι και λόγω της οικονομικής κρίσης ακόμη και με δέκα ευρώ… κάνεις την δουλειά σου. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι σύζυγοί τους γνωρίζουν τις «κρυφές» δραστηριότητες των γυναικών τους (αρκετές είναι παντρεμένες), δεν αποκλείεται όμως σε κάποια περίπτωση να είναι και ο σύζυγος στο «κόλπο» διαπιστώνοντας ότι έτσι «γεμίζει ο κουμπαράς του σπιτιού»!


Σοκ στην Πάτρα: Oργιάζουν οι 40αρες νοικοκυρές - Γίνονται ιερόδoυλες ακόμα και για 20 ευρώ ώστε να επιβιώσουν Σοκ στην Πάτρα: Oργιάζουν οι 40αρες νοικοκυρές - Γίνονται ιερόδoυλες ακόμα και για 20 ευρώ ώστε να επιβιώσουν Reviewed by pistepseto.net on 5:48:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια