Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστος τραγουδιστής -Δεν διανοείστε ποιος ήταν ο λόγοςΣτην Καραϊβική βρέθηκε το σαββατοκύριακο ένας από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές προκειμένου να δώσει μια συναυλία, ωστόσο, το πρόγραμμά του ανετράπη και χρειάστηκε να περάσει μερικές ώρες στο αστυνομικό τμήμα.


Συγκεκριμένα, 50 Cent, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Curtis Jackson, συνελήφθη επειδή κατά τη διάρκεια της συναυλίας έβριζε πάνω στη σκηνή.

Τον 50 Cent τον είχαν προειδοποιήσει πως θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην βρίσει, ωστόσο, την ώρα που τραγουδούσε το “P.I.M.P” είπε πολλές φορές τη λέξη “mother***er” και μάλιστα μπροστά σε 40 χιλιάδες κόσμο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.Ο 40χρονος ράπερ πλήρωσε, όπως αναφέρει το zappit,  εγγύηση 1.800 δολάρια και τον υποχρέωσαν να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, μέχρι να περάσει από δίκη.

Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστος τραγουδιστής -Δεν διανοείστε ποιος ήταν ο λόγος Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστος τραγουδιστής -Δεν διανοείστε ποιος ήταν ο λόγος Reviewed by pistepseto.net on 12:40:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια