Οι φοιτήτριες στο Super Paradise ξεπέρασαν τα όρια και ...! Πανικός στην Μύκονο (VIDEO)Εντυπωσιακά μπικίvι, πρόσωπα αγγελικά και... κoρμιά θανατηφόρα για ακόμα μία χρονιά στο διάσημο beach bar της Μυκόνου!

Από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο η διασκέδαση παραμένει αμείωτη στην Μύκονο αφού το νησί των Ανέμων δεν κοιμάται ποτέ!


Τέλη Μαϊου ειδικά, φοιτητές από όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια επισκέπτονται την βασίλισσα των Κυκλάδων, για να ξεδώσουν και να ξεφύγουν από το άγχος και το διάβασμα. Γι’ αυτό το λόγο δίνουν ραντεβού στο Super Paradise, όπου συχνάζουν γνωστοί Έλληνες και ξένοι σταρ και η ακτινοβολία του έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας.Το διάσημο beach bar είναι must για όσους αναζητούν όμορφες παρουσίες, Kαυτά μπικίvι, δυνατές μουσικές απίθανα κοκτέιλ και εγγυημένο κέφι! Οι κάμερες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βρέθηκαν στο Super Paradise για να καταγράψουν και να μεταφέρουν την ανεβασμένη διάθεση και την ζωντάνια της φοιτητιώσας νεολαίας.

Όλα τα κoρίτσια και αγόρια που μίλησαν στην κάμερα περιγράφουν την διασκέδαση στην Μύκονο ως μια εμπειρία μοναδική!

Δείτε το βίντεοΟι φοιτήτριες στο Super Paradise ξεπέρασαν τα όρια και ...! Πανικός στην Μύκονο (VIDEO) Οι φοιτήτριες στο Super Paradise ξεπέρασαν τα όρια και ...! Πανικός στην Μύκονο (VIDEO) Reviewed by pistepseto.net on 2:26:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια