Ο λόγος της εξαφάνισης των δύο κoριτσιών από την πλατεία Αττικής!


Στο σπίτι τους επέστρεψαν τα δύο ανήλικα κoρίτσια, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν το Σάββατο από την πλατεία Αττικής, με την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» να καταβάλλουν προσπάθειες για τον εντοπισμό τους.

Στιγμές αγωνίας πέρασε για δύο 24ωρα η οικογένεια των δύο ανήλικων αδελφών, της 11χρονης Άννας και της 14χρονης Ειρήνης, οι οποίες εξαφανίστηκαν το Σάββατο (25/06) από την πλατεία Αττικής. Οι δυο τους είχαν πει ότι θα πάνε για μπάνιο με φίλους τους.

Αρχικά το μεσημέρι της Τρίτης επέστρεψε στο σπίτι της η 11χρονη Άννα, η οποία γνώριζε που βρισκόταν η μεγαλύτερη αδερφή της, η οποία όμως δεν επιθυμούσε να γυρίσει σπίτι. Ωστόσο, λίγο αργότερα η 14χρονη Ειρήνη επέστρεψε και αυτή στο σπίτι της. Οι δύο αδελφές παρακολουθούνται πλέον από ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Οι δυο αδελφές, ξεκίνησαν να πάνε για μπάνιο αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ. Την εξαφάνιση τους δήλωσε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα η μητέρα τους μια ημέρα αργότερα.
Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ωστόσο ότι οι δύο ανήλικες είχαν επικοινωνία μαζί της μέσω Facebook παρότι αρνούνταν να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα με τα οποία πήγαν για μπάνια φέρονται να φιλοξένησαν τα κoρίτσια στο σπίτι τους.

Ο λόγος της εξαφάνισης των δύο κoριτσιών από την πλατεία Αττικής! Ο λόγος της εξαφάνισης των δύο κoριτσιών από την πλατεία Αττικής! Reviewed by pistepseto.net on 10:13:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια