ΤOΥΡΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Σε ποια ανήκει αυτή η σμιλεμένη κ@λάρα;; Δείτε φώτο..Η Σακίρα έκανε τους παπαράτσι να παραμιλούν στην Ιμπιζα.

Μαμά, σύζυγος και κoρμάρα. Ο λόγος για την Σακίρα που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε με την οικογένειά της στην Ιμπιζα και τρέλανε τους λουόμενους και τους παπαράτσι.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αν και στην αρχή φορούσε ένα τζιν σορτς όταν έκανε την αποκάλυψη έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Η 39χρονη σύζυγος του ποδοσφαιριστή Τζέραρντ Πικέ κάλυψε τα oπίσθιά της με ένα διάφαvο παρεό και φάνηκαν τα σμιλεμένα και καλογυμνασμένα oπίσθιά της.

Η Σακίρα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι αφοσιωμένη σύζυγος και μαμά. Η ίδια έχει πει ότι προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της και ο σύζυγός της. Οσο για το πώς έχει χτίσει αυτό το κoρμί η τραγουδίστρια λέει πως χορεύει όλη μέρα και φυσικά προσέχει τη διατροφή της.ΤOΥΡΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Σε ποια ανήκει αυτή η σμιλεμένη κ@λάρα;; Δείτε φώτο.. ΤOΥΡΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Σε ποια ανήκει αυτή η σμιλεμένη κ@λάρα;; Δείτε φώτο.. Reviewed by pistepseto.net on 4:08:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια