Μια ηλικιωμένη κυρία καλούσε τον ίδιο λάθος αριθμό κάθε μέρα… Αυτό που ακολούθησε δεν το φαντάζεστε! (VIDEO)


Σε αυτή την μικρή ιστορία, ένας πολυάσχολος επιχειρηματίας δεν βρίσκει ποτέ χρόνο για την οικογένεια του και απογοητεύει την κόρη του συνεχώς.

Κάποια στιγμή, λαμβάνει μια μυστηριώδης κλήση από μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία νομίζοντας πως είναι ο γιος της του λέει πως τον έχει πεθυμήσει και τον καλεί στο σπίτι για φαγητό.

Οι κλήσεις αυτές θα γίνονται κάθε μέρα με τον ίδιο διάλογο με αποτέλεσμα να γίνουν κουραστικές.Ο επιχειρηματίας προκειμένου να σταματήσει τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα, θα ζητήσει την διεύθυνση από την γυναίκα για να την επισκεφθεί.

Αλλά το αποτέλεσμα τελικά μετά την επίσκεψη του στο σπίτι της ηλικιωμένη κυρίας, θα είναι να αλλάξει την στάση απέναντι στην οικογένειά του, βάζοντας αυτή την φορά σωστά τις προτεραιότητες στην ζωή του.

Δείτε μια συγκινητική ιστορία οικογενειακών αξιών


Μια ηλικιωμένη κυρία καλούσε τον ίδιο λάθος αριθμό κάθε μέρα… Αυτό που ακολούθησε δεν το φαντάζεστε! (VIDEO) Μια ηλικιωμένη κυρία καλούσε τον ίδιο λάθος αριθμό κάθε μέρα… Αυτό που ακολούθησε δεν το φαντάζεστε! (VIDEO) Reviewed by pistepseto.net on 8:10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια