Δεν γίνονται αυτά! Κατέβασε και ο Ιαν Στρατής το παντελόνι του! Η παρατήρηση του Ρουβά on air…Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στο 8ο live του X Factor!


Σε στιγμές απείρου κάλους και ο Ίαν Στρατής!Μετά το σκηνικό με την Νωαίνα, (Δείτε εδώ) που έδειξε τα oπίσθια της στην κάμερα η επόμενη σύνδεση στο green room είχε διαφορετικό πρωταγωνιστή…


«Aσυγκράτητοι είστε, Aσυγκράτητοι» σχολίασε ο Σάκης.


«Δεν κρατιούνται και δεν μπορούμε να τους κάνουμε και τίποτα για αυτό γιατί δεν είμαστε δίπλα τους» είπε η Ευαγγελία Αραβανή και όσο η παρουσιάστρια απαντούσε, ο Ίαν Στρατής ξεκίνησε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του!Κοιτώντας τη φίλη του την Νωαίνα, χαμογελώντας και προσπαθώντας πιθανότητα να υποβαθμίσει το γεγονός που συνέβη λίγη ώρα πριν, ο Ίαν Στρατής έμεινε με το μποξεράκι του στον αέρα του X Factor!
Χαμογελαστός αν μη τι άλλο!

Την ευθυμία του δεν συμμερίστηκε η Ευαγγελία Αραβανή που πάθαινε το ένα σοκ μετά το άλλο και δεν ήξερε τι άλλο να περιμένει πια σε αυτό το green room.

«Σοβαρέψου λίγο όμως σε παρακαλώ πολύ!» είπε σε έξαλλη κατάσταση στον Ίαν Στρατή…Δεν γίνονται αυτά! Κατέβασε και ο Ιαν Στρατής το παντελόνι του! Η παρατήρηση του Ρουβά on air… Δεν γίνονται αυτά! Κατέβασε και ο Ιαν Στρατής το παντελόνι του! Η παρατήρηση του Ρουβά on air… Reviewed by pistepseto.net on 2:01:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια