Απίστευτο περιστατικό Τη βiασε πολλές φορές και μετά την έκλεισε μέσα σε μια βαλίτσαΟ δράστης εγκατέλειψε τη γυναίκα στο πάρκο και περαστικός την άκουσε να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή όπου ένας άνδρας ανακαλύπτει μια γυναίκα έχει βιαστεί και είναι κλεισμένη μέσα σε μια βαλίτσα. Ο άνδρας που βρήκε τη γυναίκα παρατημένη μέσα στη βαλίτσα σε ένα πάρκο την άκουσε να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.


Το απίστευτο περιστατικό σύμφωνα με την People Daily China συνέβη στο πάρκο Human όπου μια γυμvή γυναίκα ήταν παγιδευμένη και ανήμπορη να αντιδράσει μέσα σε μια βαλίτσα ταξιδίου.

Η άτυχη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ένας άγνωστος άνδρας την βίασε πολλές φορές και μετά την έκλεισε στη βαλίτσα. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και η κατάστασή της είναι σταθερή.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα τον οποίο και ανακρίνουν για να διαπιστώσουν αν είναι αυτός ο δράστης.

protothema.gr

Απίστευτο περιστατικό Τη βiασε πολλές φορές και μετά την έκλεισε μέσα σε μια βαλίτσα Απίστευτο περιστατικό Τη βiασε πολλές φορές και μετά την έκλεισε μέσα σε μια βαλίτσα Reviewed by pistepseto.net on 3:31:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια