Βίντεο-σοκ: Χτυπάει τη γυναίκα του και τη βάζει στο πορτ μπαγκάζΚαι όλα αυτά μπροστά στα μάτια πελατών και εργαζομένων σε βενζινάδικο.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν πελάτες και εργαζόμενοι σε ένα βενζινάδικο στην Κίνα όταν είδαν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου να έχει βάλει τη γυναίκα του στο πορτ μπαγκάζ, να τη χτυπάει και τελικά να την κλείνει μέσα σε αυτό.


Όσο, μάλιστα, η γυναίκα αντιδρά τόσο ο δράστης εξοργίζεται και συνεχίζει να τη χτυπά με μεγαλύτερη βαναυσότητα παρά τις αντιδράσεις των αυτοπτών μαρτύρων που προσπαθούν να παρέμβουν προκειμένου να σώσουν το θύμα του.

Κάποια στιγμή, δε, ο δράστης χτυπά επανειλημμένως το κεφάλι της γυναίκας με το πορτ μπαγκάζ προκειμένου να την υποχρεώσει να ξαπλώσει.

Δεν διστάζει να της κλείσει και το χέρι προκειμένου η γυναίκα να το τραβήξει και εκείνος να κλείσει το πορτ μπαγκάζ.

Τελικά ο άνδρας κλείνει τη γυναίκα στο πορτ μπαγκάζ και ήρεμος ψάχνει τα κλειδιά του ώστε τελικά να φύγει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Τα αίτια της απίστευτης συμπεριφοράς του πάντως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.


Βίντεο-σοκ: Χτυπάει τη γυναίκα του και τη βάζει στο πορτ μπαγκάζ Βίντεο-σοκ: Χτυπάει τη γυναίκα του και τη βάζει στο πορτ μπαγκάζ Reviewed by pistepseto.net on 2:17:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια