Εύη Βατίδου: Φορώντας ένα κόκκινο κoρμάκι διαφημίζει ξενοδοχείο στα Σκόπια (photos)Η Εύη Βατίδου πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση ξενοδοχέιου στα Σκόπια - Μαζί της βρίσκεται και ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Η Εύη Βατίδου επέστρεψε σε γνωστό ξενοδοχείο στα Σκόπια, στο οποίο είχε συμμετάσχει πρόσφατα σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου. Φορώντας ένα κόκκινο κoρμάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα, η Έυη Βατίδου, πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ του ξενοδοχείου.

Όπως θα δείτε στα video που ανήρτησε στη σελίδα της στο Instagram, το μοντέλο κινείται στους χώρους του ξενοδοχείου με εξαιρετική άνεση.

Eκεί βρίσκεται και ο Βασίλειος Κωστέτσος που έχει «βομβαρδίσει» τα social media, με στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Σε ένα από αυτά, φαίνεται η Εύη Βατίδου να φορά ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με χρυσές λεπτομέρειες και εντυπωσίαζει με το καλογυμνασμένο κoρμί της.
Εύη Βατίδου: Φορώντας ένα κόκκινο κoρμάκι διαφημίζει ξενοδοχείο στα Σκόπια (photos) Εύη Βατίδου: Φορώντας ένα κόκκινο κoρμάκι διαφημίζει ξενοδοχείο στα Σκόπια (photos) Reviewed by pistepseto.net on 4:03:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια