Συγκλονιστικό: Οι λεπτομέρειες του εντοπισμού της μικρής Μαρίας-Ειρήνης!Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της μικρής Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Χαϊδαρίου ή της Ελευσίνας -δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί- και είναι καλά στην υγεία της.


Το παιδί φέρεται να είχε πέσει θύμα απαγωγής, ωστόσο, ο άνθρωπος που την άρπαξε, πιθανότατα θορυβήθηκε από την έκταση και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, γι' αυτό την άφησε στην άκρη ενός δρόμου προκειμένου να την εντοπίσουν οι αρχές.Άλλωστε, μόλις σε 24 ώρες από την εξαφάνισή της με κορύφωση σήμερα το πρωί, όλο το facebook κυιολεκτικά είχε κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό της, γεγονός που καταδεικνύει πόσο σημαντική είναι η προσφορά του απλού κόσμου προκειμένου να βρεθεί ένας άνθρωπος που αγνοείται.

Ο απαγωγέας προφανώς τρόμαξε από την έκταση που πήρε το θέμα και την άφησε ελεύθερη με αποτέλεσμα να εντοπιστεί πριν λίγη ώρα στην περιοχή του Χαϊδαρίου!

Συγκλονιστικό: Οι λεπτομέρειες του εντοπισμού της μικρής Μαρίας-Ειρήνης! Συγκλονιστικό: Οι λεπτομέρειες του εντοπισμού της μικρής Μαρίας-Ειρήνης! Reviewed by pistepseto.net on 1:41:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια