Θρήνος: Απέραντη θλίψη στην Ηλεία για τον χαμό του Βασίλη Μιχαλόπουλου!


Στα μαύρα ντύθηκε η κοινότητα της Αλφειούσας μετά τον ξαφνικό το χαμό του 32χρονου Βασίλη Μιχαλόπουλου.
Ο νέος αυτός άνθρωπος εξέπνευσε μια ώρα μετά την Ανάσταση, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματα που είχε υποστεί μετά από τροχαίο στο χωριό, το Σάββατο του Λαζάρου.

Ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στις 23 Απριλίου, όταν η μηχανή που οδηγούσε στο δρόμο από την έξοδο της Αλφειούσας προς το φράγμα του Αλφειού, συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε ένας συνομήλικός του. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 32χρονος τινάχθηκε στον αέρα σε μεγάλο ύψος και κατέληξε στο έδαφος, χτυπώντας κυρίως στο κεφάλι.

Η οικογένειά του που ήλπιζε σε ένα χαρμόσυνο νέο μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου, βυθίστηκε στο πένθος. Μαζί τους και όλο το χωριό της Αλφειούσας, όπου επικρατεί βουβαμάρα.

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος, ήταν γιός του Θανάση Μιχαλόπουλου, που διατηρεί ελαιοτριβείο στo κέντρο της Αλφειούσας και της Χαρίκλειας Γκρουμούτη πρώην Αντιδημάρχου και πρώην προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Βώλακος και έχει άλλα τρία αδέρφια.

Θρήνος: Απέραντη θλίψη στην Ηλεία για τον χαμό του Βασίλη Μιχαλόπουλου! Θρήνος: Απέραντη θλίψη στην Ηλεία για τον χαμό του Βασίλη Μιχαλόπουλου! Reviewed by pistepseto.net on 5:59:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια