Απίστευτο βίντεο: Καθηγητής κάνει ΣEΞ με φοιτήτρια επάνω σε θρανίο!Ένας καθηγητής σε πανεπιστήμιο στην Κίνα φαίνεται ότι ήθελε να βοηθήσει την «αδύναμη» στα μαθήματα φοιτήτρια και έμεινε μαζί της στην αίθουσα μετά το τέλος των μαθημάτων...

Στο πανεπιστήμιο της πόλης Τσανγκζού, στην Κίνα, ένας καθηγητής έκανε σeξ με φοιτήτρια μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Η απίστευτη σκηνή καταγράφηκε από άγνωστο χρήστη, όπως δείχνει το επίμαχο βίντεο, με το κινητό του χρήστη, ο οποίος πρέπει να στεκόταν στο παράθυρο της αίθουσας!

Το βίντεο έχει διάρκεια 45 δευτερόλεπτα και δείχνει έναν καθηγητή του πανεπιστημίου να κάνει σeξ με μια φοιτήτρια, η οποία είναι γυμvή, ξαπλωμένη επάνω σε θρανίο και έχει βάλει τα πόδια της στους ώμους του καθηγητή. Στο βίντεο δεν ακούγεται ήχος, αλλά και μόνο η εικόνα ήταν αρκετή για να γίνει viral, όταν ο άγνωστος χρήστης το ανάρτησε στο Weibo, το αντίστοιχο του Twitter στην Κίνα.

Τα σχόλια των χρηστών για το βίντεο ήταν πολλά και κάποιοι χαρακτήρισαν μεν τον καθηγητή «ηλίθιο» που επέλεξε την αίθουσα του πανεπιστημίου για να κάνει σeξ, αλλά, παράλληλα, αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τραβάει κρυφά μια τέτοια σκηνή και να την αναρτά στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα διενεργείται έρευνα για παράβαση του κώδικα συμπεριφοράς εκ μέρους του καθηγητή.


Απίστευτο βίντεο: Καθηγητής κάνει ΣEΞ με φοιτήτρια επάνω σε θρανίο! Απίστευτο βίντεο: Καθηγητής κάνει ΣEΞ με φοιτήτρια επάνω σε θρανίο! Reviewed by pistepseto.net on 1:33:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια