ΒΙΝΤΕΟ - Όταν εμφανίστηκε το φρικιό στη σκηνή όλοι σιώπησαν. Μόλις άνοιξε το στόμα του, οι κριτές τα έχασαν!Στο βίντεο αυτό, ο Edel Pierre περνάει από οντισιόν για τη Ρωσική έκδοση του “The Voice.”
Αφού είναι τυφλή οντισιόν, οι κριτές δεν μπορούν να δουν την εμφάνισή του μέχρι να τους αρέσει αρκετά ώστε να γυρίσουν. Ωστόσο, το κοινό τον βλέπει εξαρχής.

Από τη στιγμή που ανέβηκε ο Edel στη σκηνή, όλοι από το κοινό τον κοιτούσαν παραξενεμένοι και είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς το ακραίο παρουσιαστικό του. Είναι γεμάτος τατουάζ, τα μαλλιά του είναι ξυρισμένα και έχει τεράστια σκουλαρίκια. Παρόλο που χαμογέλασε στο κοινό, όλοι τον κοιτούσαν σαν φρικιό. Όταν η μουσική ξεκίνησε όμως, όλα άλλαξαν.Ερμήνευσε το ”Whole Lotta Love” των Led Zeppelin, μια επιλογή που σίγουρα μπέρδεψε το κοινό. Με το που κέρδισε όμως τους κριτές, άρχισε να γίνεται αρεστός και στο κοινό και έγινε μια τεράστια ανατροπή.

Μέχρι το τέλος, φαίνεται πως ο 29χρονος από το Παρίσι είναι ένας ταλαντούχους νέος με καλή καρδιά. Ποτέ μην κρίνετε κάποιον από την εμφάνισή του!


ΒΙΝΤΕΟ - Όταν εμφανίστηκε το φρικιό στη σκηνή όλοι σιώπησαν. Μόλις άνοιξε το στόμα του, οι κριτές τα έχασαν! ΒΙΝΤΕΟ - Όταν εμφανίστηκε το φρικιό στη σκηνή όλοι σιώπησαν. Μόλις άνοιξε το στόμα του, οι κριτές τα έχασαν! Reviewed by pistepseto.net on 12:19:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια