«Έπιασε» γυμvούς στο κρεβάτι άντρα και ερωμένη – Φαντάζεστε την αντίδρασή της; [βίντεο]Βούκινο σε όλο το διαδίκτυο έκανε τον παράνομο δεσμό του άντρα της μια Κινέζα, πιάνοντάς τον στα πράσα (και γυμvο ) μαζί με την Eρωμένη του!

Το «Δεν είναι αυτό που νομίζεις», δεν είχε φυσικά καμία τύχη, αφού το παράνομο ζευγάρι «συνελήφθη» γuμνό στο κρεβάτι, ενώ παρά τις προσπάθειες του άντρα να ηρεμήσει τη γυναίκα του, εκείνη ακούγεται να φωνάζει, συνεχίζοντας πάντως να καταγράφει. Και ποιος να την κατηγορήσει άλλωστε, αφού μάλλον αντιμετώπισε με ψυχραιμία την απιστία του συζύγου της.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι ούτε ο άνδρας, ούτε η παράνομη Eρωμένη έκαναν έστω κάποια κίνηση να... ντυθούν. Παρά μόνο η «πέτρα του σκανδάλου» προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της.

Όπως και να έχει, η απατημένη Κινέζα έχει στα χέρια της ένα ισχυρό (και αδιάψευστο) «όπλο» για το διαζύγιο...

Το βίντεο αναρτήθηκε στον κινεζικό ιστότοπο Vlook όπου έγινε viral, χωρίς να γίνουν πάντως γνωστά τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών, παρά μόνο ότι ο άπιστος σύζυγος είναι υποδιευθυντής σε μεγάλη εταιρεία που ασχολείται με την ενέργεια στην Κίνα.


«Έπιασε» γυμvούς στο κρεβάτι άντρα και ερωμένη – Φαντάζεστε την αντίδρασή της; [βίντεο] «Έπιασε» γυμvούς στο κρεβάτι άντρα και ερωμένη – Φαντάζεστε την αντίδρασή της; [βίντεο] Reviewed by pistepseto.net on 8:33:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια