“Θα μου κάτσεις, αλλιώς...”! Συγκλονιστικό: 14χρονοι βίαζαν συμμαθήτριές τους σε χωριό της Μακεδονίας. Δικογραφία-σοκΜια υπόθεση που δεν μπορεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους. Πρωτοφανής υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης κoριτσιών του γυμνασίου συγκλονίζει χωριό της δυτικής Μακεδονίας, αφού δράστες φέρονται δυο 14χρονοι συμμαθητές τους! Τα περιστατικά προκαλούν σοκ όπως και τα μέρη όπου έλαβαν χώρα.
Η παιδική χαρά του χωριού, τα αποδυτήρια ενός γυμναστηρίου ακόμη και ο χώρος του παιδικού σταθμού! «Θα μου κάτσεις, αλλιώς θα πάθεις χειρότερα» φέρεται ότι έλεγαν στις δύο συμμαθήτριές τους για να τις εξαναγκάσουν σε στoματικό σeξ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκβίαζαν το ένα κoρίτσι ότι θα το κάνουν βούκινο με γυμvές φωτογραφίες της. Και μάλιστα η απειλή τους έγινε πραγματικότητα αφού τελικά οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του σχολείου. Η φρίκη που κατήγγειλαν οι μαθήτριες ότι έζησαν από συμμαθητές τους επρόκειτο να αναβιώσει πριν από μερικές μέρες στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.


Το κουβάρι αυτής της απίστευτης υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται τον Μάιο του 2010, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Τότε οι μαθητές γυμνασίου (που είναι 20 ετών σήμερα) φέρεται ότι ακινητοποίησαν σε παιδική χαρά μία 14χρονη, την έριξαν στο έδαφος και της έβγαλαν τα ρούχα από τη μέση και πάνω. Επειτα άρχισαν να τη βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό! Μάλιστα μετά από λίγο καιρό επανέλαβαν όσα έκαναν σε βάρος της συμμαθήτριάς τους, αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ένας της άρπαξε από τα χέρια το κινητό, λέγοντάς της «δεν θα φύγεις», ο άλλος της σήκωσε την μπλούζα και τον στηθoδεσμο και της είπε: «Κάτσε να δούμε το στήθoς σου, αλλιώς δεν φεύγεις»!

Στη συνέχεια, την εξανάγκασαν να επαναλάβει και η ίδια την κίνηση, ενώ εκείνοι τη φωτογράφιζαν με το κινητό.Το δράμα της 14χρονης είχε και συνέχεια, αφού τον Ιανουάριο του 2011 ο ένας από τους δύο την απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τη βοήθεια του κολλητού του και την εξανάγκασε να του κάνει στoματικό Eρωτα στο προαύλιο του νηπιαγωγείου του χωριού. Το ίδιο έγινε άλλη μία φορά, ενώ ο 14χρονος δεν σταμάτησε να καταγράφει τις σκηνές με το κινητό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο μαθητής επιτέθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα σε άλλη μια συμμαθήτριά του.Αφού την οδήγησε με τη βία στις τουαλέτες του παλιού γυμναστηρίου του σχολείου, την απείλησε ότι θα πει ψέματα στον φίλο της πως ήρθαν σε Eρωτική Eπαφή, για να την υποχρεώσει να τρίψει το γεvνητικό του oργαvο ανάμεσα στα στή8η της και να του κάνει στoματικό σeξ!

Μετά τη σύλληψή τους ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους για βιασμό κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, απoπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για παραγωγή και κατοχή κατ' εξακολούθηση και από κοινού υλικού παιδικής πορvογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, καθώς και για παράνομη βία. Παράλληλα, κατηγορούνται για επίδειξη υλικού παιδικής πορvογραφίας.


“Θα μου κάτσεις, αλλιώς...”! Συγκλονιστικό: 14χρονοι βίαζαν συμμαθήτριές τους σε χωριό της Μακεδονίας. Δικογραφία-σοκ “Θα μου κάτσεις, αλλιώς...”! Συγκλονιστικό: 14χρονοι βίαζαν συμμαθήτριές τους σε χωριό της Μακεδονίας. Δικογραφία-σοκ Reviewed by pistepseto.net on 5:55:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια