ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η ανάρτηση της πρώην του Παντελίδη ανήμερα των γενεθλίων της: Όλα τα έχω μόνο εσύ λείπεις…[photos]Δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του Παντελή Παντελίδη η πρωήν αγαπημένη του Μαρία Γεωργακάκη, η οποία μάλιστα ήταν και πηγή έμπνευσής του σε πολλές από τις επιτυχίες του.

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή ανέβασε σήμερα ανήμερα των γενεθλίων της στο προφίλ της, μια εικόνα στην οποία αναγράφεται ο στίχος του Παντελή «Μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου» κι έγραψε: «Θα θυμάμαι μια ζωή…. 18.2.2016 -18.3.2016 θα τα πούμε …».


Σε άλλη ανάρτηση της σημειώνει: «18.02.2015-18.03.206 όλα τα έχω μόνο εσύ λείπεις! Και κοίτα ειρωνεία τι δώρο μου έκανες, ενώ ήταν άλλα στο πρόγραμμα! Είσαι εδώ όμως δεν έφυγες ποτέ!».


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η ανάρτηση της πρώην του Παντελίδη ανήμερα των γενεθλίων της: Όλα τα έχω μόνο εσύ λείπεις…[photos] ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η ανάρτηση της πρώην του Παντελίδη ανήμερα των γενεθλίων της: Όλα τα έχω μόνο εσύ λείπεις…[photos] Reviewed by pistepseto.net on 12:57:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια