ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΙΠPA ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!


ΔEITE τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα έχει κεντρικό ρόλο στην αντιμετώπιση του προσφυγικού», τόνισε ο πρωθυπουργός,
αμέσως μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου

με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μονομερείς αξιώσεις και θέσεις της Τουρκίας οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά είπε, προκαλούν προβλήματα στην επίλυση του προσφυγικού.

Κατά τη διάρκεια των κοινών τους δηλώσεων, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε τη σημασία της δραστηριοποίησης του ΝΑΤΟ στον εντοπισμό διακινητών στο Αιγαίο, καθώς και στην υποβοήθηση των τουρκικών αρχών, «με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο».

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι «καταβάλλουμε προσπάθειες, ώστε η νατοϊκή δράση να συμβάλει στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και στην ανάπτυξη κλίματος συνεργασίας με τη γείτονα χώρα».


Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν από την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση, που σημαίνει ότι «μπορούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο και στην κρίση ασφάλειας, σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο». Ωστόσο, όπως είπε, «η κρίση αυτή δεν έχει επίκεντρο την Ελλάδα.

«Τα εμπόδια προκύπτουν από μονομερείς αξιώσεις, που εκφράζονται και με αύξηση της παραβατικής πτητικής δραστηριότητας στον εναέριο χώρο μας», σημειώσε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΙΠPA ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !! ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΣΙΠPA ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !! Reviewed by pistepseto.net on 8:26:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια