Τελικά μεγαλώνει το πέoς όσο κάνουμε σeξ; Εμείς σας δίνουμε την απάντησηΠολλές είναι οι απορίες που έχουν οι άντρες σχετικά με το σeξ. Κάποιες από αυτές μάλιστα... διστάζουν να τις εκφράσουν.

Το μέγεθος του πέoυς μπορεί να αυξηθεί;
Υπάρχουν εγχειρήσεις που αυξάνουν το μέγεθος του πέoυς κατά 2-3 εκατοστά. Η διάμετρος του πέoυς μπορεί επίσης να αυξηθεί κατά ένα μικρό ποσοστό. Καλό είναι όμως οι εγχειρήσεις αυτές να γίνονται μόνο σε άντρες που έχουν παθολογικά μικρό πέoς γιατί αποτελούν αρκετά σοβαρές επεμβάσεις με δυνητικά σημαντικές επιπλοκές.

Αν οι αμφιβολίες για το μέγεθος του πέoυς παραμένουν, τί μπορεί να κάνει ένας άντρας;
Οι ανησυχίες για το μέγεθος του πέoυς είναι πολλές φορές τόσο βαθιά ριζωμένες στη σκέψη του άντρα που ακόμα και η πιο κατατοπιστική ενημέρωση δεν μπορεί να τις διώξει. Κι ό,τι κι αν λένε οι ειδικοί θα υπάρχουν πάντα άντρες που μετρούν και ξαναμετρούν το μήκος της στuσης τους και δεν το βρίσκουν ικαvοποιητικό. Υπάρχουν άλλωστε και παθολογικές περιπτώσεις, έστω και αν δεν θεωρούνται συχνές. Στις περιπτώσεις αυτές δύο ειδών εξετάσεις μπορούν να ξεκαθαρίσουν το πρόβλημα. Η μια είναι ο έλεγχος των γεvνητικών ορμονών στο αίμα. Η φυσιολογική ορμονική λειτουργία των oρχεων δεν συνδυάζεται ποτέ με παθολογικό μένεθος του πέoυς. Η δεύτερη εξέταση είναι το τέστ παπαβερίνης. Πρόκειται για μια προκλητή στuση, που επιτρέπει στον ειδικό να μελετήσει με ακρίβεια τις διαστάσεις του πέoυς όταν είναι σε στuση και να ενημερώσει τον ενδιαφερόμενο. Η αντικειμενικότητα αυτών των εξετάσεων καταφέρνει συνήθως να ξεκαθαρίσει αμφιβολίες μιας ολόκληρης ζωής.

Πού μπορεί να οφείλεται η κάμψη του πέoυς;
Ένας πολύ μικρός αριθμός άντρων γεννιούνται με τέτοιο πρόβλημα. Σε μεγαλύτερες ηλικίες συνήθως πρόκειται για τη νόοο του Peyronie, η οποία δημιουργεί αρτηριοσκλήρυνση των σηραγγωδών σωμάτων του πέoυς. Η πάθηση αυτή είναι καθαρό τοπική και το πέoς ζαρώνει ηρος την πλευρά που υπάρχουν εσωτερικό τοπικές εστίες ορτηριοσκλήρυνσης.

Το πέoς μεγαλώνει όσο αυξάνει η σeξουαλική δραστηριότητα του άντρα;
Όχι. Το μέγεθος του πέoυς παραμένει σταθερό μετά το τέλος της εφηβείας και την ολοκλήρωση της σωματικής ανάπτυξης του άντρα Η κανονική σeξουαλική δραστηριότητα απλό είναι δυνατό να ενισχύει την πεποίθηση του άντρα ότι είναι ικανός, άρα και η στύση του είναι συνήθως πολύ καλή και γι αυτό το λόγο το πέoς μπορεί να φαίνεται μεγάλο.

Τελικά μεγαλώνει το πέoς όσο κάνουμε σeξ; Εμείς σας δίνουμε την απάντηση Τελικά μεγαλώνει το πέoς όσο κάνουμε σeξ; Εμείς σας δίνουμε την απάντηση Reviewed by pistepseto.net on 1:59:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια