Με κραυγές το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στην εκπομπή της ΚορομηλάΜε τρεις ώρες και μια εβδομάδα καθυστέρηση μπούκαρε στο στούντιο.

Πριν από μια εβδομάδα ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος είχε φύγει από το πλατό της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά καθώς κατά πληροφορίες τον είχαν στο «περίμενε» μια ώρα για να βγει.

Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, τίποτα δεν τον κρατούσε από το να εμφανιστεί στην εκπομπή καθώς ο δήμαρχος Στυλίδας «εισέβαλε» με τον τσαμπουκά στο στούντιο λέγοντας ότι «περίμενα τρεις ώρες και μια εβδομάδα να εμφανιστώ».


Μετά την ανταλλαγή εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε όλη την... πίστα στον Απόστολο Γκλέτσο για να επιδοθεί σε μια από τις αγαπημένες του ασχολίες, το... ζεϊμπέκικο.

Κι εκείνος για να μην την στεναχωρήσει δεν αρκέστηκε μόνο στο να ρίξει τις βόλτες του αλλά ξέσπασε και σε κραυγές για το τραγούδι «ο κυρ Θάνος πέθανε παραπονεμένος».

Δείτε την παράσταση του δήμαρχου Στυλίδας:

 


Με κραυγές το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στην εκπομπή της Κορομηλά Με κραυγές το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στην εκπομπή της Κορομηλά Reviewed by pistepseto.net on 11:54:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια