Φαίη Σκορδά: Έπεσε το παραβάν την ώρα που «ήταν τσίτσιδη»


«Εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες, πέφτει το παραβάν κι εγώ είμαι τσίτσιδη!», είπε η ίδια αμέσως μετά.

Ένα σeξι ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά στο κλείσιμο της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει στον Ant1. Η παρουσιάστρια την ώρα που άλλαζε για να δοκιμάσει ένα ρούχο, έπεσε το παραβάν και οι συνεργάτες της την είδαν γυμvή. Πώς συνέβη το «ατύχημα»;

Καλεσμένη ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα η οποία και παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή ρούχων της. Η Φαίη, εντυπωσιάστηκε με ένα κόκκινο δαvτελένιο φόρεμα και θέλησε να το δοκιμάσει. Κάποια στιγμή ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. «Ε, τώρα, λοιπόν, χάσατε το ωραιότερο ατύχημα! Φαίη, είσαι καλά;» είπε η Γωγώ.

Την ώρα που η Φαίη Σκορδά άλλαζε έπεσε το παραβάν και η παρουσιάστρια έμεινε γυμvή στη μέση του πλατό. «Εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες, πέφτει το παραβάν κι εγώ είμαι τσίτσιδη!», είπε η ίδια σχολιάζοντας το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:


Φαίη Σκορδά: Έπεσε το παραβάν την ώρα που «ήταν τσίτσιδη» Φαίη Σκορδά: Έπεσε το παραβάν την ώρα που «ήταν τσίτσιδη» Reviewed by pistepseto.net on 7:59:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια