Με αυτόν τον άνδρα θα περάσει το Πάσχα της η Φρόσω Κυριάκου [ΦΩΤΟ]


Η Φρόσω Κυριάκου για πολλούς θεωρείται το κoρίτσι εκείνο που υπέστη την μικρότερη «ζημιά» από το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη.
Είναι το κoρίτσι που έχει κατηγορηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους φανατικούς φίλους του τραγουδιστή με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Κατηγορήθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο… Κατηγορήθηκε ότι δεν πήγε στην κηδεία… Κατηγορήθηκε ότι εκείνη ζει και ότι ο Παντελίδης έχει πεθάνει.

Έχει υποστεί απίστευτη ψυχολογική πίεση και μόνο λόγω του ότι υπάρχει. Μετά από όλη αυτή την αδίστακτη επίθεση που δέχτηκε σήμερα η Φρόσω και πάλι χαμογελάει. Το youweekly.gr μέσα από το ρεπορτάζ του ξέρει πως ένας από τους λόγους που χαμογελά είναι ο νεαρός που σας παρουσιάζουμε. Ο προσωπικός της φύλακας άγγελος που ήρθε να την βγάλει από το αδιέξοδο.

Η 20χρονη έχει βρει νέο σύντροφο ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Ο Φώτης, όπως ονομάζεται ο άντρας που έχει φέρει και πάλι το φως στη ζωή της, είναι παίκτης του μπάσκετ  και είναι εκείνος που προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της. Αν και οι δυο τους γνωρίζονται αρκετό καιρό, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή ήρθαν ακόμη πιο κοντά, με τον αθλητή να μην φεύγει λεπτό από δίπλα της. Με το χιούμορ και την καλοσύνη του προσπαθεί να την βγάλει από το ψυχολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και να την κάνει να χαμογελάσει ξανά.

fotisd

Με αυτόν τον άνδρα θα περάσει το Πάσχα της η Φρόσω Κυριάκου [ΦΩΤΟ] Με αυτόν τον άνδρα θα περάσει το Πάσχα της η Φρόσω Κυριάκου [ΦΩΤΟ] Reviewed by pistepseto.net on 11:35:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια