Έφυγε απ’το γραφείο χαλαρός και πήγε και κρεμάστηκεΤραγωδία με 33χρονο ανθυπασπιστή συγκλονίζει το Κιλκίς.

Θρήνος στο Κιλκίς για τον ανθυπασπιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 33χρονος ανθυπασπιστής υπηρετούσε στην 71 αερομεταφερόμενη ταξιαρχία, και πιο συγκεκριμένα στον 71 Λόχο Μηχανικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ανύπαντρος και δεν αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία, καθώς την Παρασκευή που έφυγε από το γραφείο του στη μονάδα ο 33χρονος ανθυπασπιστής, τίποτε δεν πρόδιδε αυτό που θα… ακολουθούσε.

Οι λόγοι που μπορεί να τον οδήγησαν σε αυτοχειρία είναι άγνωστοι, ενώ στο σπίτι του έχει σπεύσει αστυνομία και εισαγγελέας για να αναζητήσουν τα αίτια της τραγωδίας, όπως γράφει το «onalert.gr».

γιαμαλής1.jpg

Ο 33χρονος ανθυπασπιστής ήταν μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία τον αποχαιρέτησε και μέσω Facebook, με μια φωτογραφία…

kostras.jpg

«Βροχή» όμως πέφτουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα σχόλια και στον προσωπικό λογαριασμό του 33χρονου ανθυπασπιστή στο Facebook, με τους περισσότερους διαδικτυακούς του φίλους να αναρωτιούντα騫γιατί;  γιατί έφυγε τόσο γρήγορα ένα από τα καλύτερα παιδιά;».

Ευχή όλων είναι να αναπαυθεί η ψυχή του και να κάνουν κουράγιο η οικογένεια και τα πολύ κοντινά του πρόσωπα που βυθίστηκαν στο  πένθος.

ΦΩΤΟ Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας

kalo.jpg

Έφυγε απ’το γραφείο χαλαρός και πήγε και κρεμάστηκε Έφυγε απ’το γραφείο χαλαρός και πήγε και κρεμάστηκε Reviewed by pistepseto.net on 2:44:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια