Τραγική ειρωνεία: Η μεγάλη αποκάλυψη της Ντορέττας για την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελίδης!Η  Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ αύριο το απόγευμα και θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.
Όλοι θυμόμαστε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου που τα μέσα μετέδωσαν την είδηση του θανάτου του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα «Καλημερούδια» ανακοίνωσαν σοκαρισμένα το γεγονός, με τον Μαρτάκη μάλιστα να αποχωρεί από την εκπομπή, ενώ η παρουσιάστρια ίσα που κρατιόταν. Η ίδια, δυο μήνες μετά, περιγράφει πώς βίωσε αυτή την κατάσταση και αποκαλύπτει το τραγικό γεγονός που είχε συμβεί στη ζωή της ακριβώς ένα χρόνο πριν «φύγει» ο Παντελίδης.

«Η ιστορία του Παντελίδη ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που έχω ζήσει ποτέ. Όχι μόνο εν ώρα δουλειάς. Το διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με την έννοια του ότι ήμασταν σε σοκ. Οπότε δεν θα μπορούσα με τίποτα να κρατήσω απόλυτα την ψυχραιμία μου.

Το «φευγιό» του Παντελή, συνέπεσε ακριβώς με τον ένα χρόνο από το «φευγιό» του μπαμπά μου. Οπότε ήμουν έτσι κι αλλιώς φορτισμένη. Το να είμαι στο θέατρο και να μπω σε έναν ρόλο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου ό,τι και να μου συμβαίνει αυτό μάλιστα να το καταλάβω. Πρέπει να παίξω τον ρόλο μου, όπως είναι ο ρόλος μου. Σε μια πρωινή εκπομπή, όμως που είμαι η Ντορέττα δεν θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να μπω σε ρόλο.», αποκαλύπτει η Ντορέττα.

Τραγική ειρωνεία: Η μεγάλη αποκάλυψη της Ντορέττας για την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελίδης! Τραγική ειρωνεία: Η μεγάλη αποκάλυψη της Ντορέττας για την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελίδης! Reviewed by pistepseto.net on 11:56:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια