Διέρρευσαν εικόνες Ελληνίδας τραγουδίστριας με την… φίλη τηςKαι ξαφνικά η μέρα αλλάζει.

Οι πληροφορίες ότι διέρρευσε Kαυτό υλικό Ελληνίδας τραγουδίστριας απο το σπίτι της, να παίζει με μια φίλη της στο μπαλκόνι και στο μπάνιο κατέκλυσαν τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Οι εικόνες συμφωνα με την ίδια διέρρευσαν απο τον τελευταίο σύντροφό της, ο οποίος για να την εκδικηθεί μπουμπούνησε τις λήψεις σε προφίλ στο Facebook, το οποίο και κατέβασε λίγη ώρα μετα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Δυστυχώς τα social media πέρα απο την επικοινωνία λειτουργούν πολλές φορές και ώς συκοφαντικοί Δουρειοι ίπποι.

Η ίδια η τραγουδίστρια Μαρία Αλεξάνδρου επιβεβαίωσε πώς είναι αυτη στις εικόνες και με ένα «Θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου με το θέμα» έκλεισε την υπόθεση.

Άλλωστε τα σχέδια της Μαρίας για το επόμενο διάστημα είναι τόσο μεγάλα στο εξωτερικό καθώς υπέγραψε με μεγάλη εταιρεία παραγωγής ρόζ ταινιών στο Μαϊάμι, που δεν σκοπεύει ν΄ασχοληθεί και πολύ με την ιστορία. Το παρελθόν για εκείνη είναι παρελθόν. Ωστόσο οι εικόνες είναι Kαυτές…
Διέρρευσαν εικόνες Ελληνίδας τραγουδίστριας με την… φίλη της Διέρρευσαν εικόνες Ελληνίδας τραγουδίστριας με την… φίλη της Reviewed by pistepseto.net on 2:02:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια