Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Μουστάκα – Τα Kαυτά τετ α τετ μπροστά στον φακό!Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

Μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη, η Χριστίνα Μουστάκα χαμογελά ξανά στην αγκαλιά του Νίκου Ζήκου. Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι έχει έρθει πολύ κοντά και ο χρόνος θα αποδείξει αν είναι κάτι πρόσκαιρο ή μια σχέση ζωής.

Ο φωτογραφικός φακός του ενθέτου «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά» απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Φανής Δρακοπούλου και της Ελένης Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia Live».

Η Χριστίνα Μουστάκα και ο Νίκος Ζήκος είχαν μεταξύ τους αρκετές τρυφερές στιγμές, ωστόσο, προσπαθούσαν να κρατηθούν όσο γίνεται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

m1

m2

m3

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Μουστάκα – Τα Kαυτά τετ α τετ μπροστά στον φακό! Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Χριστίνας Μουστάκα – Τα Kαυτά τετ α τετ μπροστά στον φακό! Reviewed by pistepseto.net on 2:06:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια