Γιάννης και Έφη Σερβετά: 20 χρόνια μαζί! Η “άγνωστη” γυναίκα του Σερβετά - Δείτε φωτογραφίεςΓια τον τραγικό χαμό του πατέρα του μίλησε ο Γιάννης Σερβετάς καθώς και για την επιλογή του να είναι με την ίδια γυναίκα εδώ και 20 χρόνια.

Δείτε τον παρουσιαστή σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες καθώς είναι πιο σοβαρός από ποτέ και μας εξομολογείται τα πάντα για την προσωπική του ζωη.

Στην παραλία της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Σερβετάς ο οποίος απαθανατίστηκε για πρώτη φορά με την εδώ και 20 χρόνια σύζυγό του. Το ζευγάρι έκανε στάση για καφέ στο αγαπημένο του στέκι Route 88.

«Ο Γιάννης και η Έφη είναι μαζί από τα νεανικά τους χρόνια και παραμένουν αχώριστοι. Η Έφη κατάγεται από το Αμπελάκι Αρκαδίας, οπότε η Πελοπόννησος είναι από τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών τους», περιγράφει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ!, το οποίο δημοσιεύει και τις φωτογραφίες.
Γιάννης και Έφη Σερβετά: 20 χρόνια μαζί! Η “άγνωστη” γυναίκα του Σερβετά - Δείτε φωτογραφίες Γιάννης και Έφη Σερβετά: 20 χρόνια μαζί! Η “άγνωστη” γυναίκα του Σερβετά - Δείτε φωτογραφίες Reviewed by pistepseto.net on 1:16:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια