Βίντεο: Ποια Google και ποιος Τζέιμς Μποντ, Ινδός έφτιαξε αυτοκίνητο με «οδηγό» ένα κινητό


Ο 28χρονος Bhomraj Singh κατάφερε αυτό για το οποίο παλεύει η εταιρεία κολοσσός.

Την ώρα που η Google προσπαθεί να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή αυτοκινήτων χωρίς οδηγούς και ο Τζέιμς Μποντ μόνο στις ταινίες έχει οδηγήσει αυτοκίνητο με τη χρήση κινητού τηλεφώνου, ένας Ινδός κατάφερε να συνδυάσει και τα δύο αυτά στοιχεία και να δημιουργήσει το πρώτο όχημα που κινείται χωρίς οδηγό και ελέγχεται από το κινητό τηλέφωνο.

Πρόκειται για τον 28χρονο Bhomraj Singh ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί κατάφερε να πετύχει το συνδυασμό των δύο τεχνολογιών.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αυτοδίδακτος και ότι κατάφερε μόνος του να αναπτύξει τον απαραίτητο κώδικα και την απαραίτητη τεχνική για το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι με περίπου 4.000 βρετανικές λίρες μετασκεύασε ένα αυτοκίνητο 800 κ.ε. για να το μετατρέψει σε «αυτοκίνητο-φάντασμα».

«Στόχος μου να φτιάξω ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να είναι προσιτό από ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων» δήλωσε ο Bhomraj Singh.


Βίντεο: Ποια Google και ποιος Τζέιμς Μποντ, Ινδός έφτιαξε αυτοκίνητο με «οδηγό» ένα κινητό Βίντεο: Ποια Google και ποιος Τζέιμς Μποντ, Ινδός έφτιαξε αυτοκίνητο με «οδηγό» ένα κινητό Reviewed by pistepseto.net on 1:40:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια