ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Εκείνη είχε καρκίνο, εκείνος την έσωσε, και την ημέρα του γάμου της... [photo]


Μία απίστευτη ιστορία ανθρωπιάς...

Η 16χρονη τότε Greta Hokanson διαγνώστηκε με Λευχαιμία.

Μετά από πολύ προσπάθεια, βρήκε έναν ανώνυμο συμβατό δότη. Έγινε η μεταμόσχευση και εκείνος της έσωσε την ζωή. Όταν η Greta ενηλικιώθηκε, έψαξε και βρήκε τον δότη της καθώς ήταν κάτι που ήθελε πολύ! Δυστυχώς, έπειτα από εκείνη την ημέρα χάθηκαν.

Όταν όμως μετά από πολλά χρόνια, η ενήλικη γυναίκα πια παντρεύτηκε, ο άντρας της ήξερε πως θα ήθελε πολύ να είναι και ο σωτήρας της δίπλα της την πιο σημαντική ημέρα την ζωή της.

Κανόνισε λοιπόν, να είναι και εκείνος εκεί, ο Danny Daniels, ο άνθρωπος που της έσωσε την ζωή.

Όπως και έγινε, και στις 10 Οκτωβρίου στον χώρο της δεξίωσης, στο Sartell της Μινεσότα, η νύφη και ο άντρας που της χάρισε ζωή, μοιράστηκαν έναν συγκινητικό χορό με το τραγούδι «Angels Among Us» (Άγγελοι μεταξύ μας).

Πριν τον συναντήσω, ήταν απλά εκείνος ο εκπληκτικός δότης που με έσωσε χωρίς να ξέρει το παραμικρό για εμένα», ανέφερε η Greta για τον Danny Daniels. «Ήταν εκπληκτικό που τον είχα απέναντί μου, μπροστά μου», συμπλήρωσε.


ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Εκείνη είχε καρκίνο, εκείνος την έσωσε, και την ημέρα του γάμου της... [photo] ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Εκείνη είχε καρκίνο, εκείνος την έσωσε, και την ημέρα του γάμου της... [photo] Reviewed by pistepseto.net on 10:12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια