Ο διάλογος της φοιτήτριας με τoν καθηγητή που έχει πρoκαλέσει σάλo! Χαμός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας!


Η νεαρή ζήτησε ακρόαση από τον καθηγητή, εκείνος την δέχθηκε και άρχισε να του αναλύει τους ισχυρισμούς της…

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, που πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο φοιτητών και συναδέλφων του. Αποκορύφωμα της «δράσης» του, αυτό που συνέβη με φοιτήτριά του, η οποία επιθυμούσε να «ακυρωθεί» η βαθμολογία της στο μάθημά του προκειμένου να το ξαναδώσει και να επιτύχει μεγαλύτερο βαθμό.


Η νεαρή ζήτησε ακρόαση από τον καθηγητή, εκείνος την δέχθηκε και άρχισε να του αναλύει τους ισχυρισμούς της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής όχι μόνο αδιαφόρησε για την φοιτήτρια αλλά της έκανε και μία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις.

Αφού την άφησε να ολoκληρώσει τους ισχυρισμούς της, την ρώτησε: «Πόσο είπες ότι πήρες»; Πέντε, του απάντησε εκείνη. Τότε, όπως υποστηρίζει η φοιτήτρια γύρισε και κάνοντας την γνωστή κίνηση με το χέρι προς τα γενvητικά του όργαvα, της είπε: «Και τρία … οκτώ»!

Η κοπέλα έμεινε άφωνη. Κατέβασε το κεφάλι της και αποχώρησε από το γραφείο του καθηγητή. Εκμυστηρεύθηκε τα όσα συνέβησαν στους δικούς της όμως δεν θέλησε να κάνει καμία επίσημη καταγγελία, φοβούμενη προφανώς πως… δεν θα πάρει πτυχίο!

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο συμβάν στο Πανεπιστήμιο, με καθηγητή να επιδεικνύει ακατανόητη και σεξιστική συμπεριφορά σε φοιτήτρια. Πολλές φορές έχουν γίνει καταγγελίες για καθηγητές που φλερτάρουν ανοιχτά με φοιτήτριες, για καθηγητές που κάνουν σeξουαλικά υπoνοούμενα την ώρα του μαθήματος, αλλά και για φοιτήτριες που προσπαθούν να αξιοποιήσουν τα κάλλη τους για καλύτερο βαθμό…


Ο διάλογος της φοιτήτριας με τoν καθηγητή που έχει πρoκαλέσει σάλo! Χαμός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας! Ο διάλογος της φοιτήτριας με τoν καθηγητή που έχει πρoκαλέσει σάλo! Χαμός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας! Reviewed by pistepseto.net on 5:19:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια