Δείτε το κoρίτσι των βιντεοταινιών Έφη Πίκουλα στα 56! [pic]


Στη δεκαετία των 20 ήταν ένα από τα πιο όμορφα κoρίτσια των βιντεοταινιών. Τώρα, η Έφη Πίκουλα είναι μία κομψή κυρία 56 χρόνων. Δείτε την σε δημόσια εμφάνιση.

Ήταν από τις πρωταγωνίστριες των βιντεοταινιών της δεκαετίας του ’80. Ένα όμορφο και δροσερό κoρίτσι που είχε πολλούς θαυμαστές. Αργότερα την είδαμε στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, σε έναν από τους σταθερότερους ρόλους του σίριαλ.

Η Έφη Πίκουλα αποφάσισε όμως, εδώ και πολλά χρόνια να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και να αφιερωθεί στην προσωπική της ζωή και ευτυχία με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, αδελφό της αείμνηστηςΑλίκης.

Το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, ο φωτογραφικό φακός της εντόπισε με τον σύζυγοό της ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Βριλησσίων «Αλίκη Βουγιουκλάκη», «I am what I am».

Μία κομψή κυρία στα 56 της χρόνια, η Έφη Πίκουλα φωτογραφήθηκε με όλους, πάντα με τον σύζυγό της στο πλευρό της.Δείτε το κoρίτσι των βιντεοταινιών Έφη Πίκουλα στα 56! [pic] Δείτε το κoρίτσι των βιντεοταινιών Έφη Πίκουλα στα 56! [pic] Reviewed by pistepseto.net on 1:48:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια