Η «Ζήνα» επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα… τολμηρά επεισόδια! Θα είναι λεσβία!


 Η σειρά που όλοι παρακολουθούσαμε τη δεκατία του ’90 επιστρέφει στις οθόνες μας. Μετά από δεκάδες επαναλήψεις, στην ελληνική τηλεόραση τουλάχιστον, ετοιμάζονται νέα επισόδια!

Η “Ζήνα ”, λοιπόν, επιστρέφει αν και λίγο διαφορετική! Συγκεκριμένα, η σχέση της με την “Γαβριέλα” στο reboot της σειράς, που βρίσκεται στα σκαριά, θα είναι λίγο…. αλλαγμένη. Κάτι παραπάνω από φιλική.


Αυτό αποκάλυψε ο συγγραφέας Javier Grillo-Marxuach που ετοιμάζει τον πιλότο του reboot της σειράς για λογαριασμό του NBC. Σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως στη νέα εκδοχή η “Ζήνα” και η “Γαβριέλα” θα είναι κάτι παραπάνω από φίλες.

“Η Ζήνα θα είναι μια τελείως διαφορετική σειρά για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να την «αναστήσουμε», αν όχι για να εξερευνήσουμε πλήρως το είδος μίας σχέσης που θα μπορούσε μόνο να υπονοηθεί τη δεκαετία του 1990”, τόνισε ο Marxuach.


Η «Ζήνα» επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα… τολμηρά επεισόδια! Θα είναι λεσβία! Η «Ζήνα» επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα… τολμηρά επεισόδια! Θα είναι λεσβία! Reviewed by pistepseto.net on 12:28:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια