Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τις «Σαββατογεννημένες»: Τι του είχε ζητήσει τότε το Mega;


Στον καναπέ της Τζένης Μπαλατσινού κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Καπουτζίδης και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την εποχή που βρέθηκε για πρώτη φορά στο Mega με το σίριαλ «Σαββατογεννημένες».

«Όταν έγραφα τις «Σαββατογεννημένες» ο μόνος ρόλος που είχα σκεφτεί από πριν ήταν για τον εαυτό μου, ο «Χοσέ» και ήταν και ο μόνος ρόλος που δεν συμφωνούσε το κανάλι, δηλαδή ήθελαν να πάρουν άλλον», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε τα εξής; «Φοβόταν το κανάλι γιατί σου λέει «δεν τον ξέρουμε και ήδη του φορτώνουμε μεγάλη ευθύνη, ένα ρίσκο, έναν άνθρωπο τον οποίο δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ να τον εμπιστευθούμε να γράψει ένα ολόκληρο σίριαλ, θα παίξει κιόλας»; Θυμάμαι είχαν πει «μπορεί να είναι και κανένα ψώνιο και από το δεύτερο επεισόδιο να κάνει τον εαυτό του πρωταγωνιστή». Αφού ήθελαν να υπογράψω συμβόλαιο που να λέει ότι…»

Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τις «Σαββατογεννημένες»: Τι του είχε ζητήσει τότε το Mega; Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τις «Σαββατογεννημένες»: Τι του είχε ζητήσει τότε το Mega; Reviewed by pistepseto.net on 6:45:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια