Η Ραλλία Χρηστίδου μιλά ανοικτά για τη σεξουαλικότητά της


Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Το Πρω1νό» και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ραλλία Χρηστίδου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν.

«Προσωπικά είμαι πάρα πολύ καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, ενώ σχετικά με τα δημοσιεύματα του παρελθόντος που αφορούσαν την σeξουαλικότητά της, εξομολογήθηκε: «Σίγουρα αισθάνθηκα ότι κάποιος εισβάλει στην προσωπικότητά μου. Από εκεί και πέρα μαθαίνεις άλλοτε να το διαχειρίζεσαι, άλλοτε να το αποφεύγεις».


Ωστόσο, η ίδια τόνισε «Όχι, δεν έχω σκεφτεί να κάνω μηνύσεις».

Ακόμα, η Ραλλία Χρηστίδοου δεν δίστασε να τοποθετηθεί και σχετικά με τα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον επί 25 χρόνια σύντροφο του αείμνηστου Μηνά Χατζησάββα, Κώστα Φαλελάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πιστεύω ότι η σeξουαλική ταυτότητα δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για έναν άνθρωπο. Ας τον κρίνουν όσοι τον ακούν και τα συμπεράσματα δικά τους».


Η Ραλλία Χρηστίδου μιλά ανοικτά για τη σεξουαλικότητά της Η Ραλλία Χρηστίδου μιλά ανοικτά για τη σεξουαλικότητά της Reviewed by pistepseto.net on 12:59:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια