ΝΕΑ στοιχεία ΒΟΜΒΑ για την υπόθεση Παντελίδη – Ο δικηγόρος λέει: «Δεν ήταν στο τιμόνι ο Παντελής…»


Αvαστάτωσε έχει προκαλέσει τον τελευταία καιρό η είδηση που θέλει τον Παντελή Παντελίδη να μην ήταν εκείνος οδηγός την ώρα του μοιραίου τροχαίου!

Ωστόσο ο δικηγόρος της οικογένειας Πέτρος Καϊμακάμης, για πρώτη φορά μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και ξεκαθαρίζει την θέση τους στην υπόθεση αποκαλύπτοντας πως δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις ότι ο Παντελής δεν ήταν οδηγός, αλλά και αποδείξεις… Καταλαβαίνουμε πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από εδώ και στο εξής καθώς τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα!

«Εάν δεν είχα επιφύλαξη μην κριθώ ιδιαίτερα προπέτης, θα σας έλεγα ότι δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις, αλλά υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις, βάση των οποίων, ίσως να έχουμε στις επόμενες ημέρες κάποια διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα. Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να…»

Δείτε τι αποκάλυψε ο δικηγόρος στο βίντεο που 


ΝΕΑ στοιχεία ΒΟΜΒΑ για την υπόθεση Παντελίδη – Ο δικηγόρος λέει: «Δεν ήταν στο τιμόνι ο Παντελής…» ΝΕΑ στοιχεία ΒΟΜΒΑ για την υπόθεση Παντελίδη – Ο δικηγόρος λέει: «Δεν ήταν στο τιμόνι ο Παντελής…» Reviewed by pistepseto.net on 3:46:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια