Σάλος: Υπάλληλος πασίγνωστης εταιρείας δημητριακών ουρούσε μέσα στα προϊόντα!


Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ (και όχι μόνο) το βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή και δείχνει έναν εργαζόμενο να ουρεί πάνω σε έναν ιμάντα μεταφοράς των δημητριακών της εταιρείας, στο εσωτερικό ενός εργοστασίου που βρίσκεται στην πόλη Τενεσί.

Η εν λόγω εταιρεία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημητριακών παγκοσμίως, επιβεβαίωσε ότι το βίντεο τραβήχτηκε όντως στο εργοστάσιό της το 2014 και εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για την απαράδεκτη αυτή πράξη του εργαζομένου της, μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης.

Όπως υπογράμμισε η εταιρεία, έχει ξεκινήσει έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό του μυστηριώδη «δράστη», ο οποίος παραμένει άγνωστος. «Είμαστε εξοργισμένοι με αυτήν την απαράδεκτη εικόνα και θα συνεργαστούμε στενά με τις αρχές ώστε ο ένοχος να υποστεί τις πλήρεις συνέπειες του νόμου», επισήμανε στο σημερινό της δελτίο τύπου.

Σάλος: Υπάλληλος πασίγνωστης εταιρείας δημητριακών ουρούσε μέσα στα προϊόντα! Σάλος: Υπάλληλος πασίγνωστης εταιρείας δημητριακών ουρούσε μέσα στα προϊόντα! Reviewed by pistepseto.net on 10:13:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια