Ο Παντελής, ο Γρηγόρης, η αληθινή κουβέντα και η αγάπη που δεν γνωρίζαμε


Είναι από τα άτομα που γούσταρε. Πολύ καθώς ήταν άτομο που δεν του άρεσε να εμφανίζεται στα media. Με τον Γρηγόρη όμως είχε άλλη σχέση.

Τον είδαμε  λίγο πριν «φύγει» να κάνει την πρώτη του συνέντευξη σε πλατό στο 2 nigth show. Νωρίτερα είχε εμφανιστεί ξανά στον Γρηγόρη. Στον όμορφο κόσμο 2 που περπατώντας στο Πήλιο έκαναν μια χαλαρή κουβέντα. Εκεί αποκάλυψε μια άλλη του αγάπη. Εκτός από το τραγούδι. Την ζωγραφική.

Εκεί μίλησε για την νύχτα, αποκάλυψε πώς έχει έτοιμα πολλά τραγούδια ακόμα και όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης ποια είναι η δική του ασφάλεια, είπε: «Οι κολλητοί μου. Είναι 5 και είμαστε μια γροθιά»

«Είμαι και λίγο μαζεμένος. Και με την ζωγραφική ασχολούμαι. Έχω αρκετά τραγούδια ακόμα. Μπορεί να σου κάνει κάποιος μια αναπάντητη   με απόκρυψη και  πάνω σε αυτό να γράψεις ένα τραγούδι. Μπορεί απλά να είναι μια θεια σου από το Αγρίνιο. Οι κολλητοί μου είναι η ασφάλεια μου. Μια γροθιά. Είμαστε πέντε. Και μπαράκια και μπουζούκια πήγαινα πάντα την αγαπούσα. Τη νύχτα νιώθω ότι ανασαίνω.»


Ο Παντελής, ο Γρηγόρης, η αληθινή κουβέντα και η αγάπη που δεν γνωρίζαμε Ο Παντελής, ο Γρηγόρης, η αληθινή κουβέντα και η αγάπη που δεν γνωρίζαμε Reviewed by pistepseto.net on 4:06:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια