Τραγική φιγούρα ο Σταύρος Παντελίδης! Φώναζε «Να ο γιος μου ρε. Ψέματα μου λέτε»


Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν απο δυο μέρες στο καφενείο που διατηρεί η οικογένεια στη Νέα Ιωνία.

Ο πατέρας του άτυχου τραγουδιστή εδώ και μέρες παρακολουθείται διακριτικά απο τον οικογενειακό γιατρό και ακολουθεί κάποιες εντολές προκειμένου να πάρει δύναμη και κουράγιο.

Βλέπετε ο πόνος είναι πολύ μεγάλος, όπως και το σοκ της απώλειας και είναι δύσκολο πολύ να το χωνέψει. Εδώ δεν μπορεί να το χωνέψει ο κόσμος που δεν τον ήξερε τον Παντελή. Φανταστείτε οι οικείοι του. Η σκηνή που θα σας περιγράψω είναι απο εκείνες που βγαίνουν απο αρχαία τραγωδία.

Ο Σταύρος είναι πάντα δίπλα σε έναν φίλο του και πίνει καφέ στο καφενείο. Κάποια στιγμή σηκώνεται όρθιος τρέχει πρός την έξοδο αγκαλιάζει ένα παλικάρι που περνάει μπροστά απο το καφενείο τον φιλάει και φωνάζει.

«Να ο γιός μου ρε. Ψέμματα μου λέτε». Ήταν ένας μελαχρινός νεαρός με γένια που έμοιαζε αρκετά στον τραγουδιστή. Ο νεαρός κατάλαβε τι είχε συμβεί και πολύ διακριτικά εξήγησε στον Σταύρο Παντελίδη τι συνέβη. Μετά απο λίγο κατάλαβε το λάθος του ζήτησε συγνώμη και ξέσπασε σε κλάματα…
nassosblog

Τραγική φιγούρα ο Σταύρος Παντελίδης! Φώναζε «Να ο γιος μου ρε. Ψέματα μου λέτε» Τραγική φιγούρα ο Σταύρος Παντελίδης! Φώναζε «Να ο γιος μου ρε. Ψέματα μου λέτε» Reviewed by pistepseto.net on 6:02:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια