Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στο «Πρωινό» | Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για Λιάγκα - Σκορδά!! Σε κατάσταση ΣΟΚ η Φαίη


Τρίζει άσχημα η καρέκλα των 2 παρουσιαστών..

Η σφαλιάρα του Παντελίδη απομακρύνει τηλεθέαση και διαφημίσεις.

Φαίνεται τελικά πως η ιστορία με τα αιχμηρά σχόλια της Φαίης Σκορδά κατά του Παντελή Παντελίδη δύο μόλις 24ωρα πριν την τραγική είδηση του θανάτου του, έκανε μεγάλη και μόνιμη ζημιά στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνουν τα νούμερα, έφυγαν τηλεθεατές που ουδέποτε επέστρεψαν στην συχνότητα του καναλιού από εκείνη την ημέρα. 19,1% ήταν το ποσοστό τηλεθέασης της εκπομπής το πρωί της Τρίτης στο επίμαχο κοινό 15 - 44 γεγονός που σήμανε συναγερμό στον ΑΝΤ1.


Σαφώς το κανάλι θα κλείσει την σεζόν με αδιαμφισβήτη πρωτιά ωστόσο τα νούμερα των τελευταίων εβδομάδων δεν έχουν καμία σχέση με την αρχή της σεζόν. Και στο κανάλι προβληματίζονται έντονα καθώς αυτή είναι η περίοδος που κλείνονται τα διαφημιστικά πακέτα για την επόμενη σεζόν.


Προς το παρόν έχει δοθεί εντολή να αυξηθεί η προσπάθεια για καλά ρεπορτάζ και ενδιαφέροντες καλεσμένους και όλοι ζουν με την ελπίδα (παρουσιαστές, συντελεστές και στελέχη) το θέμα με τα ατυχή σχόλια της Φαίης για τον Παντελίδη, να ξεχαστεί σύντομα...
wifinews.gr

Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στο «Πρωινό» | Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για Λιάγκα - Σκορδά!! Σε κατάσταση ΣΟΚ η Φαίη Τώρα ΠΑΝΙΚΟΣ στο «Πρωινό» | Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για Λιάγκα - Σκορδά!! Σε κατάσταση ΣΟΚ η Φαίη Reviewed by pistepseto.net on 4:38:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια