Τυλίγει δύο κομμάτια χαρτομάντιλο. Το αποτέλεσμα, θα σας αφήσει άφωνους!


Ποιο είναι το πιο τέλειο πράγμα που μπορείτε να φτιάξετε με χαρτί; Καραβάκι; Λουλούδι; Ξεχάστε τα αυτά. Πρέπει να δείτε πώς αυτός ο μάγος του χαρτιού καταφέρνει να φτιάξει ένα τριαντάφυλλο από χαρτομάντιλα.

Γι’αυτή την κατασκευή χρησιμοποίησε 3 μεγάλα κομμάτια από χαρτομάντιλα (δύο ροζ και ένα πράσινο), ψαλίδι και στυλό. Τύλιξε το ένα ροζ χαρτί σε σχήμα πούρου και όταν έφτασε στην άκρη, δίπλωσε και το άλλο ροζ χαρτί και το τύλιξε. Μετά τυλίγει το πράσινο απ’έξω και στο τέλος έχει έναν σφιχτό κύλινδρο.

Κάνει μια ψαλιδιά στην μία άκρη, κόβει ένα κομμάτι από την άλλη άκρη και μετά κάνει μερικές ακόμα ψαλιδιές. Τράβηξε το πράσινο στην άκρη και τύλιξε το ροζ σε ένα στυλό για να του δώσει σχήμα.

Μετά τράβηξε το ροζ και έφτιαξε έναν πύργο. Κάνει ακόμα μία ψαλιδιά και γυρίζει το λουλούδι ανοίγοντας ταυτόχρονα τα πράσινα φύλλα και μετά σπρώχνει το λουλούδι προς τα κάτω. Τέλος, προσφέρει το τριαντάφυλλο στην καλεσμένη του.

Ο τρόπος που το έφτιαξε είναι απίστευτος! Πρέπει να δεις το βίντεο τουλάχιστον 2 φορές για να καταλάβεις τι έγινε…


Τυλίγει δύο κομμάτια χαρτομάντιλο. Το αποτέλεσμα, θα σας αφήσει άφωνους! Τυλίγει δύο κομμάτια χαρτομάντιλο. Το αποτέλεσμα, θα σας αφήσει άφωνους! Reviewed by pistepseto.net on 7:27:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια