Προσοχή στη…ντόπα: Ο άντρας με τους εξωφρενικούς μυς που μεταμορφώθηκε σε ΤΕΡΑΣ!


Εκεί έξω, υπάρχουν αρκετοί που θα «σκότωναν» για το «τέλειο σώμα»-αλλά ο συγκεκριμένος μάλλον το παράκανε. Ο Valdir εμφανίστηκε στο σόου της Πορτογαλίας, A Transformação Mais Incrível, μια εκπομπή αφιερωμένη στα πιο εξωφρενικά σώματα.

Ο Vladir έδειξε με περηφάνια τους υπερφυσικούς δικέφαλούς του, πριν κάνει μερικές γυμναστικές επιδείξεις. Ένας από τους τίτλους που χρησιμοποίησαν για να διαφημίσουν τον απίθανο αυτό τύπο, έγραφε: «Η μεταμόρφωση του Valdir: κουράστηκε τα αστεία εις βάρος του και από υπερβολικά αδύνατος, έγινε μυώδης». Πράγματι.

Ένας χρήστης των social media που μετέφρασε τις δηλώσεις του άντρα, ανέφερε «λέει ότι ήθελε να γίνει έτσι θηριώδης και ότι έκανε χρήση αναβολικών για να το πετύχει. Δεν είναι κάτι που συστήνει, αλλά το θέλει και αγαπά το σώμα του όπως είναι».

man

man2
Πηγή: newsbeast.gr

Προσοχή στη…ντόπα: Ο άντρας με τους εξωφρενικούς μυς που μεταμορφώθηκε σε ΤΕΡΑΣ! Προσοχή στη…ντόπα: Ο άντρας με τους εξωφρενικούς μυς που μεταμορφώθηκε σε ΤΕΡΑΣ! Reviewed by pistepseto.net on 3:47:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια