Ξόδεψε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για να γίνει... ζωντανή Barbie! [pics]


Ήταν έτσι...... και έγινε έτσι!

Η Nannette ήταν φυσική μελαχρινή και είχε εμμονή από μικρή με τις κούκλες Barbie. Είχε πάνω από 50 κούκλες και όλα τα αξεσουάρ τους. Μεγαλώνοντας, κατάλαβε ότι θέλει να μοιάσει περισσότερο στις κούκλες, παρά να έχει τη δική της εμφάνιση.

Έβαψε τα μαλλιά της και αποφάσισε να κάνει την πρώτη πλαστική επέμβαση στο στήθος. Σε ηλικία 21 ετών κάνει την πρώτη μεγάλη αλλαγή της με την αυξητική στήθους την οποία όπως λέει πλήρωσε με την πιστωτική της κάρτα, καθώς κόστισε σχεδόν 3.000 ευρώ. Τη δεύτερη επέμβαση στο στήθος την έκανε σε ηλικία 24 ετών και αυτή κόστισε πάνω από 7.000 ευρώ.

Η Nannette ήταν φυσική μελαχρινή και είχε εμμονή από μικρή με τις κούκλες Barbie. Είχε πάνω από 50 κούκλες και όλα τα αξεσουάρ τους. Μεγαλώνοντας, κατάλαβε ότι θέλει να μοιάσει περισσότερο στις κούκλες, παρά να έχει τη δική της εμφάνιση. Έβαψε τα μαλλιά της και αποφάσισε να κάνει την πρώτη πλαστική επέμβαση στο στήθος. Σε ηλικία 21 ετών κάνει την πρώτη μεγάλη αλλαγή της με την αυξητική στήθους την οποία όπως λέει πλήρωσε με την πιστωτική της κάρτα, καθώς κόστισε σχεδόν 3.000 ευρώ. Τη δεύτερη επέμβαση στο στήθος την έκανε σε ηλικία 24 ετών και αυτή κόστισε πάνω από 7.000 ευρώ.

Από την ηλικία των 27 ετών ξεκίνησε να κάνει τακτικά μπότοξ και επεμβάσεις για να αυξήσει τα χείλη της. Για την ίδια, η διαδικασία των πλαστικών επεμβάσεων είναι χαλαρωτική και το απολαμβάνει κάθε φορά. Πληρώνει ακόμη και 400 ευρώ για να προσθέσει βλεφαρίδες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάθε μήνα εξάλλου ξοδεύει 130 ευρώ για να αποκτά τεχνητό μαύρισμα στο σώμα της. Μια από τις τελευταίες αλλαγές που έκανε πριν από δύο χρόνια είναι η προσθήκη οδοντοστοιχίας που της κόστισε πάνω από 36.000 ευρώ.

Την εικόνα της ως Barbie συμπληρώνουν εκτός από το αυτοκίνητο της που κόστισε 220.000 ευρώ και οι ντουλάπες με τα εκατοντάδες ροζ ρούχα της. Αδιαφορώντας για το τι λένε οι γύρω της πλέον παρουσιάζει τον εαυτό της μέσα από το Instagram και παραδέχεται ότι για τη συνολική της εικόνα έχει ξοδέψει πάνω από 446.000 ευρώ.

Είναι μητέρα 5 παιδιών και ζει με την οικογένειά της στο Οχάιο. «Ξέρω ότι οι άλλες μαμάδες μιλούν για μένα και κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει. Οι γονείς μπορούν να σκεφτούν και να πουν ό,τι θέλουν για την εμφάνισή μου, αλλά δεν με ενοχλεί. Έχω διδάξει τα παιδιά μου να μεγαλώνουν με αυτό τον τρόπο. Ο σύζυγός μου, ο Dave, και τα παιδιά μου είναι τόσο περήφανοι για μένα και για όσα έχω επιτύχει μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Θεωρούν ότι είμαι υπέροχη. Η ζωή μου είναι καλύτερη απ' ό,τι της Barbie τώρα.


Ξόδεψε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για να γίνει... ζωντανή Barbie! [pics] Ξόδεψε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για να γίνει... ζωντανή Barbie! [pics] Reviewed by pistepseto.net on 12:31:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια