Απίστευτο ξέσπασμα on air: Ο Λαζόπουλος τα «έχωσε» στους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του για τους ανάπηρους! (VIDEO)


Για όσους δεν θυμούνται, ο Λάκης Λαζόπουλος, στην τελευταία του εκπομπή για το τσαντίρι, είχε κάνει μία εμετική δήλωση, για τα άτομα με αναπηρία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα.

Αυτό το θεωρώ παράνοια»… Καταλαβαίνεται πως μετά από αυτό, ξέσπασε σάλος αντιδράσεων και υβριστικών σχολίων για τον παρουσιαστή που δεν ήξερε από που να το μαζέψει…

Στο come back του λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους, γι’αυτή την δήλωσή του,  λέγοντας: «…έψαχναν μια ευκαιρία να παίξουν οι δημοσιογράφοι τους ευαίσθητους. Αυτοί που παρακολουθούσαν και σύμπραξαν μαζί με τις κυβερνήσεις στα κοψίματα των συντάξεων των αναπήρων, τους έπιασε τώρα ψυχοπόνος και συγκίνηση. Απόκριες είναι κατάλαβα ότι…»

Δείτε το ξέσπασμα του Λαζόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί:


Απίστευτο ξέσπασμα on air: Ο Λαζόπουλος τα «έχωσε» στους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του για τους ανάπηρους! (VIDEO) Απίστευτο ξέσπασμα on air: Ο Λαζόπουλος τα «έχωσε» στους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του για τους ανάπηρους! (VIDEO) Reviewed by pistepseto.net on 12:05:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια