Άνοιξε ξανά η σελίδα στο facebook του Παντελή Παντελίδη – Η επίσημη ενημέρωση της οικογένειας του!


Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο χαμός του αγαπημένου σε όλους Παντελή Παντελίδη, όλοι οι θαυμαστές και φίλοι του είναι κοντά στην οικογένεια και με τον δικό τους τρόπο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον πόνο τους!

Ο πόλεμος της οικογένειας Παντελίδη με την οικογένεια Αρναούτη, τα 2 εκ. ευρώ και η τραχειοστομία της Μύρσινης

Μετά την κηδεία του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο μόνος που μιλούσε με το κοινό του Παντελίδη, ήταν ο αδερφός του Τριαντάφυλλος, που μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, προσπαθούσε και προσπαθεί να κρατήσει την μνήμη του αδερφού του ζωντανή σε όλους, ανεβάζοντας φωτογραφίες και αφιερώσεις για τον Παντελή!

Να σας θυμίσουμε πως είχε γίνει ο κακός χαμός, όταν φίλος του Παντελή Παντελίδη συνειδητοποίησε πως κάποιος έκλεψε ή έσπασε τους κωδικούς του τραγουδιστή, και ενημέρωσε την οικογένεια της, όπου με την σειρά της απευθύνθηκε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για να βρεθούν οι ένοχοι και να έχουν ξανα πρόσβαση στις σελίδες του Παντελή.

Προφανώς οι υπεύθυνοι βρέθηκαν και μέσα από την επίσημη σελίδα του Παντελή Παντελίδη στο facebook, που τέθηκε σε λειτουργία ξανά, η οικογένεια του έγραψε ‘ένα μήνυμα προς όλο το κοινό, ενημερώνοντας τους πως από εδώ και στο εξής, την σελίδα την διαχειρίζονται ξανά εκείνοι, γράφοντας χαρακτηριστικά:

pantelidis

Άνοιξε ξανά η σελίδα στο facebook του Παντελή Παντελίδη – Η επίσημη ενημέρωση της οικογένειας του! Άνοιξε ξανά η σελίδα στο facebook του Παντελή Παντελίδη – Η επίσημη ενημέρωση της οικογένειας του! Reviewed by pistepseto.net on 12:08:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια