Ξέρετε με ποια Ζώδια θα μπλέξετε ερωτικά μέσα στο 2016;;;


Και μιας που το τοπίο είναι έτσι χειμωνιάτικο και ρομαντικό, ας αναφερθώ στον έpωτα που τόσο μας αρέσει. Ότι και να γίνει άνοιξη πλησιάζει, τις πεταλουδίτσες πάλι θα τις δούμε, πικάντικο το 2016 ερωτικά.. για όλους!

Ο έpωτας λοιπόν, είναι η κινητήριος δύναμη για όλο τον κόσμο. Όσο υπάρχει μέσα στη ζωή μας, έχουμε την όρεξη να δημιουργήσουμε, το οτιδήποτε μας εκφράζει καλύτερα. Όποιος λέει το αντίθετο, προφανώς είναι πονεμένη ψυχή, όπως είμαστε όλοι μας άλλωστε. Έτσι πάει το παραμύθι. Έpωτας και πόνος μαζί. Φέρνει απρόβλεπτες χαρές και λύπες σε ανύποπτο χρόνο, τα ξέρουμε αυτά, τα αποδεχόμαστε και ζούμε..

Βέβαια κάθε χρόνο, το σύμπαν αλλάζει. Μια οι πλανήτες και οι θέσεις που παίρνουν, μια οι συνδυασμοί, ο πανικός ο ίδιος, για αυτό αλλάζουν και τα δεδομένα. Καρμικές σχέσεις υπάρχουν, να όμως που μπορεί να νιώσουμε έλξη και με έναν διαφορετικό άνθρωπο που παλιά, ούτε καν!

Κριός
Πολύ παράξενο αυτό που θα σας πω, όμως ίσως να συμβεί η γνωριμία και να χάσετε το μυαλό σας. Μπορεί να εμφανιστεί ένας Δίδυμος και να σας ξετρελάνει. Μπορεί και ένας Τοξότης! Μπλέκετε με τη περιπέτεια την ίδια, γιατί προφανώς έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Θα αποζητήσετε σασπένς και θα σας έρθει, να το περιμένετε. Τι σχέση έχετε με αυτά τα ζώδια; Καμία! Όμως είναι τόσο ανέμελος ο χαρακτήρας τους, αυτό ακριβώς που σας λείπει, μπορεί να το δοκιμάσετε και ας κρατήσει λίγο. Αρκετά με τα μόνιμα.. δε λέτε;

Ταύρος
Μια έκπληξη ο έpωτας για εσάς. Όσο αντιπαθείτε τους Τοξότες, άλλες τόσες πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε έναν και να ξετρελαθείτε. Σίγουρα δε θα σας προσφέρει την ασφάλεια του σπιτιού, αλλά τι σας νοιάζει, το μπουχτίσατε αυτό και μια αλλαγή θα σας έκανε καλό. Ας πούμε να πάρετε τα βουνά και τις σπηλιές. Ένας Ιχθύς μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας, σας αναστατώνει γλυκά και μπορεί να βιώσετε πολύ ρομαντικές καταστάσεις.. Πάντως μη νομίζετε πως ξεφεύγετε από το ριζικό σας;;; τα Λιοντάρια και τους Σκορπιούς..

Δίδυμος
Πρέπει να γνωρίσετε ένα Ζυγό! Σας το λέω χρόνια αυτό, σε μερικές ψυχές τουλάχιστον, εκεί θα βρείτε την υγειά σας. Μπορεί φέτος να προκύψει η γνωριμία, να γοητευτείτε και να ακολουθήσετε τη καρδιά σας προς το άγνωστο. Τα Λιοντάρια επίσης σας ηρεμούν, σας κάνουν και χαμογελάτε και είναι μια σοβαρή αιτία αυτή, να ζήσετε έναν έpωτα όλο τρέλα! Διαλέξτε και πάρτε, υπάρχει η περίπτωση να τους συναντήσετε και τους δυο συγχρόνως και να μη ξέρετε ποιον να πρώτο διαλέξετε! Μη τα κάνετε πάλι μπάχαλο..

Καρκίνος
Είστε πολύ τυχεροί, το ξέρετε αυτό; Πολλά τα ζώδια που θα σας γοητέψουν, που θα σας φλερτάρουν, δε ξέρω πιο θα διαλέξετε στο τέλος, πάντως ποικιλία θα υπάρξει να το περιμένετε. Ένα Λιοντάρι σίγουρα θα σας συναρπάσει, θα σας ξεσηκώσει γλυκά και εκεί βλέπω να ζείτε έναν έpωτα μεγάλο. Παιδιαρίζει το ζώδιο αυτό και ίσως να σας βγάλει στοιχεία του εαυτού σας ξεχασμένα. Ένας Σκορπιός ή ένας Ιχθύες.. σταθερά μέσα στη ζωή σας! Υπάρχει χημεία τι να κάνουμε τώρα..

Λέων
Γλυκά μου εσείς εκεί, μη ξεκολλήσετε και πάθετε τίποτα. Με έναν Ταύρο ως συνήθως θα ξετρελαθείτε και θα ζήσετε τον έpωτά σας. Καρμικός ο συνδυασμός, πάτε και πέφτετε συνέχεια πάνω τους, εμφανίζονται και από το πουθενά. Μια χαρά σας βρίσκω! Βέβαια, το σύμπαν μιλάει και για έναν Αιγόκερω! Δύσκολος ο συνδυασμός, για αυτό μπορεί να προκύψει ένα πάθος όλο τρέλα, να είναι έντονο και σύντομο πολύ! Πικάντικο το 2016 για εσάς..

Παρθένος
Χαμογελάω ήδη αλλά την αλήθεια μου θα σας τη πω.. Ένας Υδροχόος εμφανίζεται από το πουθενά, εpωτεύεστε τρελά και γίνεστε μπουχός! Ναι μεν, αλλά! Ένας Ταύρος ή ένας Αιγόκερος είναι η γνωριμία της χρονιάς! Εκεί λέει το σύμπαν πως θα αράξετε και θα βρείτε τον εαυτό σας! Συνεπώς προσμένουμε με αγωνία, για τη συνέχεια. Για αυτό μη βιαστείτε να ορίσετε από τώρα ημερομηνία γάμου, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε στη συνέχεια.

Ζυγός
Λατρεμένα μου πλασματάκια, δε ξέρω πώς θα το καταφέρετε αυτό, αλλά φλερτάρετε άφοβα με ένα Ταύρο, ένα Λιοντάρι, ένα Σκορπιό και ένα Υδροχόο. Πω πω ποικιλία να χαρώ, απορώ με πιο θα καταλήξετε στο τέλος. Με τον Υδροχόο φυσικά, αφού υπάρχει απίστευτη χημεία μεταξύ σας και όσο να είναι εκπέμπετε στην ίδια τη συχνότητα. Προτείνω λοιπόν να ζήσετε την άτακτη αυτή την εμπειρία, γιατί του χρόνου δε ξέρετε.. Μπορεί να πέσει ξεραΐλα!

Σκορπιός
Ζείτε στιγμές παθιασμένες με ένα Κριό ή ένα Ζυγό και αράζετε στην αγκαλιά ενός Καρκίνου ή Αιγόκερου. Μπράβο σας, θα προκύψουν οι γνωριμίες, θα παίξετε με τη φωτιά και λίγο πριν καείτε θα πάτε στα σίγουρα. Τέτοιοι χαρακτήρες είστε, όμως φέτος θα κυνηγήσετε το διαφορετικό, έτσι για την εμπειρία, όμως μπορεί να έρθει και κατά πάνω σας έτσι ξαφνικά. Δίχως να προκαλέσετε εσείς τις καταστάσεις.. You never know..!

Τοξότης
Παράξενα μας το λέει το σύμπαν για εσάς. Ένας Καρκίνος ή ένας Αιγόκερως θα είναι ένας έpωτας που θα προκύψει από το πουθενά. Μπορεί μέσα από δουλειά, μπορεί στις διακοπές, κάτω από τον ήλιο και τη θάλασσα, πάντως τραβάτε πλώρη προς το άγνωστο και το διαφορετικό. Η αλήθεια είναι πως δε ταιριάζετε και τόσο με αυτά τα ζώδια, αλλού εσείς εγκεφαλικά, αλλού αυτά. Τούτη τη φορά όμως θα έχουν κάτι να σας δώσουν!

Αιγόκερως
Σταθεροί στις αξίες σας, τριγυρίζετε συνεχώς στα γνωστά. Ένας Σκορπιός ή ένας Υδροχόος, θα είναι ο άνθρωπος που θα τραβήξει το βλέμμα σας. Υπάρχει έλξη μεταξύ σας, για αυτό ούτε και φέτος θα προτιμήσετε την αλλαγή.. Ας πούμε έναν Ιχθύ! Ούτε καν! Ένας νέος έpωτας, θα προκύψει, θα είναι γνώριμο το άτομο; Δε θα είναι; Πάντως μου μυρίζουν γάμος και κουφέτα. Προτιμήστε τη φρεσκαδούρα.. Μη βολτάρετε πάλι στα ίδια και τα ίδια..!

Υδροχόος
Φέτος γλυκά μου θα παίξετε μπάλα με ένα Κριό, πέρα από το παθιάρικο το σεξ δε νομίζω να βρείτε κάτι άλλο.. Με ένα Καρκίνο, το αιώνιο γλυκό θύμα σας και ένα Ζυγό! Εννοείται πως με το Ζυγό υπάρχει επαφή, εγκεφαλική, σωματική, όπως θέλετε πάρτε το εκεί σας βλέπω να αράζετε, μέχρι να βρείτε κάτι καλύτερο φυσικά! Και επειδή είστε άνθρωποι με αμέτρητες προσωπικότητες, το φλερτ πάντα φλερτ, με τη γνωστή τετράδα! Αιώνιο κακό..

Ιχθύες
Και ως δια μαγείας την εpωτική τη προσοχή σας, θα τη στρέψετε σε ένα Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω. Το ένα να το καταλάβω, το άλλο μου φαίνεται πολύ μυστήριο. Σας αρέσουν αυτά τα ζώδια γιατί έχουν κάτι το μοναδικό επάνω τους. Ο Καρκίνος σας παρασέρνει γλυκά, ονειροβατείτε παρέα, είστε στο κόσμο σας εντελώς και αυτό είναι το ιδανικότερο για σας. Ο Αιγόκερως από την άλλη κρατάει τα μπόσικα. Έχετε και από αυτό πολύ ανάγκη.. Κάποιος να τραβάει τα λουριά και να σας προσγειώνει στο εδώ! 

Ξέρετε με ποια Ζώδια θα μπλέξετε ερωτικά μέσα στο 2016;;; Ξέρετε με ποια Ζώδια θα μπλέξετε ερωτικά μέσα στο 2016;;; Reviewed by pistepseto.net on 1:29:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια