Έβγαλε 1,8 εκατ. ευρώ ... απλώς βγαίνοντας ραντεβού με άνδρες!


Μια single μητέρα ενός 8χρονου αγοριού κατάφερε να βγάλει 1,8 εκατ. ευρώ, απλώς βγαίνοντας ραντεβού με άνδρες.

Η 32χρονη Σαμάνθα Ντε Φάζιο από το Λος Άντζελες χρεώνει 537 ευρώ ένα ραντεβού μαζί της, για όποιον άνδρα ενδιαφέρεται να πιει κρασί και να δειπνήσει μαζί της.

Τα έσοδά της εκτοξεύθηκαν τον Ιούλιο του 2015 όταν συνάντησε έναν επιχειρηματία σε δείπνο.

Κατά την διάρκεια του δείπνου, η Σαμάνθα αναφέρθηκε στην εφαρμογή που δημιούργησε και το ραντεβού της εντυπωσιάστηκε αρκετά ώστε να επενδύσει 1,8 εκατ. ευρώ.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως συνοδό. Τον βλέπω ως μια ανύπαντρη μητέρα. Είναι λογικό για μένα να πληρώνομαι όταν βγαίνω ραντεβού επειδή πρέπει να πληρώσω μια νταντά, πρέπει να πληρώσω για πάρκινγκ, πρέπει να πληρώσω για τη βενζίνη» δήλωσε η Σαμάνθα, προσθέτοντας:

«Τα ραντεβού είναι έξοδα το 2016. Δεν θες να ξοδέψεις όλα σου τα χρήματα και καταλήγεις με έναν άνδρα που δεν αντέχεις και έχεις σπαταλήσει τον χρόνο σου και τα λεφτά σου».

Ο επενδυτής της Σαμάνθα ανέφερε: «Δεν ήμουν ποτέ πιο ενθουσιασμένος με επιχειρηματική επένδυση με κάποιον που είναι τόσο παθιασμένος να κάνει το όραμά του πραγματικότητα».

Έβγαλε 1,8 εκατ. ευρώ ... απλώς βγαίνοντας ραντεβού με άνδρες! Έβγαλε 1,8 εκατ. ευρώ ... απλώς βγαίνοντας ραντεβού με άνδρες! Reviewed by pistepseto.net on 5:28:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια